Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 1 projekata za Kragujevac. Traži među njima

Panorama Erdoglija

Dimitrija Tucovića, Kragujevac
Cene nisu fiksne

Investitor
Partner 4zida.rs

Grading d.o.o.
Projekti na prodaju: 1
Završeni objekti: 1

Dodatne info

Izgradnja je završena Status gradnje
9 spratnost
2020 Godina završetka gradnje
Ne Lizing
Broj stanova na prodaju 28
Kupovina na kredit Da
Mogućnost izmene prostorija Ne
Parking Parking mesto u garaži
Lift putnički i teretni
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Da
Kalorimetar Da
Da li je uključena i garaža Ne
Da li je uključeno i parking mesto Ne
Vrsta poda Parket, Laminat
Video nadzor Ne
Stolarija PVC
Mogu se vršiti izmene Ne

Lokacija

Dimitrija Tucovića, Kragujevac
location image

O ovom projektu

Panorama Erdoglija nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje dok se u neposrednoj blizini nalaze trgovinski i zabavni sadržaji.

Konstrukcija stambenog objekta je armirano-betonska. Sastoji se od monolitnih tavanica koje se oslanjaju na armirano-betonske zidove, stepenišna i liftovska jezgra, odnosno armirano-betonske stubove i grede, koje nose težinu celog objekta.

 • Unutrašnji zidovi između stanova su od armiranog betona d=20cm, giter blokova d=20cm i sendvič zida d=9cm+2cm+9cm (giter blok+tvrdopresovana kamena vuna+giter blok). Zidovi unutar stana zidani su od giter bloka d=12cm. Zidovi se malterišu malterom d=2cm. Svi zidovi se gletuju i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijama zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visine 1.50m.
 • Fasadni zidovi su od armiranog betona d=20cm i giter blokova d=20cm. Preko spoljih zidova se postavlja termoizolacija debljine d=12cm (kamena vuna + stiropor), a zatim se na celoj površini fasade nanosi silikatno silikonska fasada.
 • Plafoni : Međuspratna tavanica je od armiranog betona deblljine d=20 cm, obrađena je malterom debljine 2 cm, gletovanjem i bojenjem poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama .
 • Podovi U svim prostorijama i komunikacijama projektovani su podovi po principu “plivajućeg” poda na sloju termoizolacionog materijala (tvrdopresovane kamene vune) i odgovarajućih slojeva hidroizolacije. Podovi ulaza i zajedničkih prostorija su od keramičkih plocica, dok su u stambenom prostoru podovi od keramičkih pločica i laminatnog parketa.
 • Fasadni zidovi i termoizolacija Fasadna termoizolacije je od kamene vune d=12cm. Na plafonu potkrovlja je projektovana termoizolacija od kamene vune debljine d= 30cm, dok je na plafonu podruma projektovana ista termoizolacija d=10cm.
 • Hidroizolacija U objektu je projektovana hidroizolacija koja svojim tehničkim karakteristikama omogućava zaštitu od prodora vlage i vode u objekat, odnosno izolacije odcedne, kapilarne i vode pod pritiskom. U kupatilima i na terasama se izvodi dvostruka hidroizolacija .Oko podruma objekta je postavljena drenaža.
 • Zvučna izolacija Međuspratne konstrukcije su obložene tvrdopresovanom kamenom vunom d=2cm uz postavljanje odgovorajuće termo silent trake.
 • Liftovi. Objekat poseduje dva električna putnička lifta nosivosti Q=630kg i ima 11 stanica.
 • Grejanje. Grejanje je centralno, priključeno na gradsku toplanu. Svaki stan poseduje kalorimetar, kao i termoglave na radijatorima, tako da je omogućena potpuna kontrola troškova.
 • Unutrašnja vrata. Okvir vrata je od čamovog masivnog drveta. Krilo je od drvenog okvira, duplo šperovano, a ispuna je od natron saća. Vrata su obložena medijapanom d=5mm u beloj boji sa horizontalnim falcom i u beloj su boji.
 • Ulazna vrata u stanove su opremljena sigurnosnim bravama. Ram vrata je izrađen od drveta. Krila vrata čine: ispuna od iverice d=44m, obložena medijapanom d=6mm i obrađena hrastovim furnirom. Krilo vrata poseduje dve dihtung gume, a sama vrata ispunjavaju sve zahteve za akustiku.
 • Prozori i balkonska vrata: Sva spoljna stolarija se izrađuje od plastičnih šestokomornih profila sa čeličnim nosačima u beloj boji. Prozor je zastakljen troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom d=4+12+4+12+4mm.
 • Video nadzor: Sistemom video nadzora omogućena je 24 časovna kontrola ulaznog hola objekta, garaže, liftova i dvorišta objekata. Svaki stan poseduje interfonski uređaj.
 • Oprema kupatila: Sva kupatila su standardno opremljena sanitarnom opremom od bele keramike. Kade su ugradne sa blokatorom mirisa i revizionim otvorom. Sve baterije su jednoručne. Kupatila se ventiliraju zidnim centrifugalnim ventilatorima.

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Panorama Erdoglija
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje