Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 1 projekata za Kragujevac. Pretraži ih

Panorama Erdoglija

Dimitrija Tucovića, Kragujevac
Cena na upit

Investitor

Grading d.o.o.
Projekti na prodaju: 1
Završeni objekti: 1

Dodatne info

Izgradnja je završena Status gradnje
9 spratnost
60 Broj stanova
trećeg kvartala 2020 Godina završetka gradnje
Broj stanova na prodaju 28
Kupovina na kredit Da
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Lift putnički i teretni
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Da
Kalorimetar Da
Mogućnost kupovine garaže Ne
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Vrsta poda Parket, Laminat
Video nadzor Ne
Stolarija PVC
Mogu se vršiti izmene prostorija Ne

Stanovi

Cena na upit

Lokacija

Dimitrija Tucovića, Kragujevac
location image

O ovom projektu

Panorama Erdoglija nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje dok se u neposrednoj blizini nalaze trgovinski i zabavni sadržaji.

Konstrukcija stambenog objekta je armirano-betonska. Sastoji se od monolitnih tavanica koje se oslanjaju na armirano-betonske zidove, stepenišna i liftovska jezgra, odnosno armirano-betonske stubove i grede, koje nose težinu celog objekta.

 • Unutrašnji zidovi između stanova su od armiranog betona d=20cm, giter blokova d=20cm i sendvič zida d=9cm+2cm+9cm (giter blok+tvrdopresovana kamena vuna+giter blok). Zidovi unutar stana zidani su od giter bloka d=12cm. Zidovi se malterišu malterom d=2cm. Svi zidovi se gletuju i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijama zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visine 1.50m.
 • Fasadni zidovi su od armiranog betona d=20cm i giter blokova d=20cm. Preko spoljih zidova se postavlja termoizolacija debljine d=12cm (kamena vuna + stiropor), a zatim se na celoj površini fasade nanosi silikatno silikonska fasada.
 • Plafoni : Međuspratna tavanica je od armiranog betona deblljine d=20 cm, obrađena je malterom debljine 2 cm, gletovanjem i bojenjem poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama .
 • Podovi U svim prostorijama i komunikacijama projektovani su podovi po principu “plivajućeg” poda na sloju termoizolacionog materijala (tvrdopresovane kamene vune) i odgovarajućih slojeva hidroizolacije. Podovi ulaza i zajedničkih prostorija su od keramičkih plocica, dok su u stambenom prostoru podovi od keramičkih pločica i laminatnog parketa.
 • Fasadni zidovi i termoizolacija Fasadna termoizolacije je od kamene vune d=12cm. Na plafonu potkrovlja je projektovana termoizolacija od kamene vune debljine d= 30cm, dok je na plafonu podruma projektovana ista termoizolacija d=10cm.
 • Hidroizolacija U objektu je projektovana hidroizolacija koja svojim tehničkim karakteristikama omogućava zaštitu od prodora vlage i vode u objekat, odnosno izolacije odcedne, kapilarne i vode pod pritiskom. U kupatilima i na terasama se izvodi dvostruka hidroizolacija .Oko podruma objekta je postavljena drenaža.
 • Zvučna izolacija Međuspratne konstrukcije su obložene tvrdopresovanom kamenom vunom d=2cm uz postavljanje odgovorajuće termo silent trake.
 • Liftovi. Objekat poseduje dva električna putnička lifta nosivosti Q=630kg i ima 11 stanica.
 • Grejanje. Grejanje je centralno, priključeno na gradsku toplanu. Svaki stan poseduje kalorimetar, kao i termoglave na radijatorima, tako da je omogućena potpuna kontrola troškova.
 • Unutrašnja vrata. Okvir vrata je od čamovog masivnog drveta. Krilo je od drvenog okvira, duplo šperovano, a ispuna je od natron saća. Vrata su obložena medijapanom d=5mm u beloj boji sa horizontalnim falcom i u beloj su boji.
 • Ulazna vrata u stanove su opremljena sigurnosnim bravama. Ram vrata je izrađen od drveta. Krila vrata čine: ispuna od iverice d=44m, obložena medijapanom d=6mm i obrađena hrastovim furnirom. Krilo vrata poseduje dve dihtung gume, a sama vrata ispunjavaju sve zahteve za akustiku.
 • Prozori i balkonska vrata: Sva spoljna stolarija se izrađuje od plastičnih šestokomornih profila sa čeličnim nosačima u beloj boji. Prozor je zastakljen troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom d=4+12+4+12+4mm.
 • Video nadzor: Sistemom video nadzora omogućena je 24 časovna kontrola ulaznog hola objekta, garaže, liftova i dvorišta objekata. Svaki stan poseduje interfonski uređaj.
 • Oprema kupatila: Sva kupatila su standardno opremljena sanitarnom opremom od bele keramike. Kade su ugradne sa blokatorom mirisa i revizionim otvorom. Sve baterije su jednoručne. Kupatila se ventiliraju zidnim centrifugalnim ventilatorima.

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Panorama Erdoglija
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje