Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 11 projekata za Kragujevac. Pretraži ih

Panorama Erdoglija

Dimitrija Tucovića 28, Kragujevac, Srbija

Investitor
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Dodatne informacije o zgradi - Panorama Erdoglija

Završeno Status gradnje
Da Uknjiženo
60 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 9
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2020
Energetski pasoš Ima

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Panorama Erdoglija

Stambeni krediti

Pogledaj sve kredite

Lokacija Panorama Erdoglija

Dimitrija Tucovića 28, Kragujevac, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Panorama Erdoglija

Prodaja stanova Kragujevac 

Panorama Erdoglija nudi sve pogodnosti doma iz snova: predivne svetle stanove koji zadovoljavaju pojedinačne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje dok se u neposrednoj blizini nalaze trgovinski i zabavni sadržaji.

Konstrukcija stambenog objekta je armirano-betonska. Sastoji se od monolitnih tavanica koje se oslanjaju na armirano-betonske zidove, stepenišna i liftovska jezgra, odnosno armirano-betonske stubove i grede, koje nose težinu celog objekta.

 • Unutrašnji zidovi između stanova su od armiranog betona d=20cm, giter blokova d=20cm i sendvič zida d=9cm+2cm+9cm (giter blok+tvrdopresovana kamena vuna+giter blok). Zidovi unutar stana zidani su od giter bloka d=12cm. Zidovi se malterišu malterom d=2cm. Svi zidovi se gletuju i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijama zidovi se oblažu keramičkim pločicama 1. klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visine 1.50m.
 • Fasadni zidovi su od armiranog betona d=20cm i giter blokova d=20cm. Preko spoljih zidova se postavlja termoizolacija debljine d=12cm (kamena vuna + stiropor), a zatim se na celoj površini fasade nanosi silikatno silikonska fasada.
 • Plafoni : Međuspratna tavanica je od armiranog betona deblljine d=20 cm, obrađena je malterom debljine 2 cm, gletovanjem i bojenjem poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama .
 • Podovi U svim prostorijama i komunikacijama projektovani su podovi po principu “plivajućeg” poda na sloju termoizolacionog materijala (tvrdopresovane kamene vune) i odgovarajućih slojeva hidroizolacije. Podovi ulaza i zajedničkih prostorija su od keramičkih plocica, dok su u stambenom prostoru podovi od keramičkih pločica i laminatnog parketa.
 • Fasadni zidovi i termoizolacija Fasadna termoizolacije je od kamene vune d=12cm. Na plafonu potkrovlja je projektovana termoizolacija od kamene vune debljine d= 30cm, dok je na plafonu podruma projektovana ista termoizolacija d=10cm.
 • Hidroizolacija U objektu je projektovana hidroizolacija koja svojim tehničkim karakteristikama omogućava zaštitu od prodora vlage i vode u objekat, odnosno izolacije odcedne, kapilarne i vode pod pritiskom. U kupatilima i na terasama se izvodi dvostruka hidroizolacija .Oko podruma objekta je postavljena drenaža.
 • Zvučna izolacija Međuspratne konstrukcije su obložene tvrdopresovanom kamenom vunom d=2cm uz postavljanje odgovorajuće termo silent trake.
 • Liftovi. Objekat poseduje dva električna putnička lifta nosivosti Q=630kg i ima 11 stanica.
 • Grejanje. Grejanje je centralno, priključeno na gradsku toplanu. Svaki stan poseduje kalorimetar, kao i termoglave na radijatorima, tako da je omogućena potpuna kontrola troškova.
 • Unutrašnja vrata. Okvir vrata je od čamovog masivnog drveta. Krilo je od drvenog okvira, duplo šperovano, a ispuna je od natron saća. Vrata su obložena medijapanom d=5mm u beloj boji sa horizontalnim falcom i u beloj su boji.
 • Ulazna vrata u stanove su opremljena sigurnosnim bravama. Ram vrata je izrađen od drveta. Krila vrata čine: ispuna od iverice d=44m, obložena medijapanom d=6mm i obrađena hrastovim furnirom. Krilo vrata poseduje dve dihtung gume, a sama vrata ispunjavaju sve zahteve za akustiku.
 • Prozori i balkonska vrata: Sva spoljna stolarija se izrađuje od plastičnih šestokomornih profila sa čeličnim nosačima u beloj boji. Prozor je zastakljen troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom d=4+12+4+12+4mm.
 • Video nadzor: Sistemom video nadzora omogućena je 24 časovna kontrola ulaznog hola objekta, garaže, liftova i dvorišta objekata. Svaki stan poseduje interfonski uređaj.
 • Oprema kupatila: Sva kupatila su standardno opremljena sanitarnom opremom od bele keramike. Kade su ugradne sa blokatorom mirisa i revizionim otvorom. Sve baterije su jednoručne. Kupatila se ventiliraju zidnim centrifugalnim ventilatorima.

Novosti Panorama Erdoglija

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

13.7.2020.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

22.6.2020.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Panorama Erdoglija
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeća zgrada