Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 10 projekata za Kragujevac. Pretraži ih

Panorama Erdoglija

Dimitrija Tucovića 28, Kragujevac, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Panorama Erdoglija

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
65 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 9
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Terasa
Garaža
Aluminijum / PVC

Location of Panorama Erdoglija

Dimitrija Tucovića 28, Kragujevac, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Panorama Erdoglija

Prodaja stanova Kragujevac 

Grading gradi i dalje ! Posle uspešnog završetka Faze 1 ,nastavljamo sa izgradnjom nove lamele broj 2 . Faza 2 predviđa izgradnju novog stambenog objekta ukupne kvadrature 5000m2 sa 70 stanova i podzemnom garažom . Kao i do sada, akcenat će biti na najkvalitetnijoj gradnji i na cenama koje su više nego konkurentne, a slobodno možemo reći i najpovoljnije u gradu. Svi stanovi su projektovani da budu po meri današnjeg čoveka, a sama lokacija omogućava budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno.

Svaki od ovih stanova je funkcionalan, prilagodjen potrebama savremenog čoveka . Vi već sada možete da pogledate naše kataloge sa tačnim rasporedom prostorija i uz našu stručnu pomoć, izaberete kvadraturu koja je upravo po Vašoj meri.  Pratite naš sajt i naše naloge na društvenim mrežama, na kojim ćemo vas obaveštavati o svim aktuelnostima vezanim za ovaj projekat.

Miran kraj, neposredna blizina škola i obdaništa, mali ili veliki stan , na Vama je samo da izaberete nas i pronašli ste Vašeg partnera za sigurnu budućnost. Mi ne prodajemo tuđih ruku delo, već ono u šta smo sami uložili sebe, timskim radom izgradili i garantujemo Vam da birajući Gradingove stanove nećete pogrešiti. Ukoliko se odlučite na ovu veliku odluku Grading sa svojih 28 godina iskustva može postati Vaš partner za sigurnu budućnost. U nastavku Vam predstavljamo tehničke karakteristike faze 2 :

  1. Podrumski deo je projektovan u funkciji garaže ,kao i prostor namenjen ostavama za stanare  i tehničkim prostorijama (toplotna podstanica,prostorija za povišenje pritiska…) . Stanarima će biti omogućen silazak do podruma i pomoću dva električna lifta što utiče na komfor stanovanja.
  2. Stambeni deo je projektovan u svim višim etazama. Faza 2 sadrži 70 stanova, po 7 na svakoj etaži i to:
  • Garsonjera 27m2
  • Jednoiposoban stan 38m2
  • Dvosoban stan 44m2
  • Dvosoban stan 45m2
  • Dvosoban stan 47m2
  • Trosoban stan 64m2
  • Četvorosoban stan 80m2

Spratna visina je 2,90m dok je svetla visina u stanovima je 2,65m. Vertikalna komunikacija između etaža je predviđena pomoću dva električna  lifta i izdvojenim  stepeništem pozicioniranim pored liftovskog okna.  U stepeništnom i hodničkom delu je predviđeno prirodno osvetljenje i provetravanje.  Objekat je projektovan kao armirano betonska konstrukcija sa armirano betonskim zidnim platnima,međuspratnim tavanicama i stubovima. AB zidovi su debljine 20cm. Međuspratna konstrukcija je puna armirano betonska ploča debljine 20cm. Objekat je fundiran na armirano betonskoj ploči debljine 60cm. Konstrukcija stepeništa je armiranobetonska ploča.  Na objektu je projektovan viševodan krov sa završnom obradom od pocinkovanog plastificiranog falcovanog lima.

Novosti Panorama Erdoglija

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

28.9.2021.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

10.5.2021.
Dodate su nove fotografije (1)
Vidi fotografije

Nove fotografije

10.5.2021.
+ 3 Fotografija
Dodate su nove fotografije (6)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Panorama Erdoglija
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada