Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 85 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Rumenačka

Rumenačka 134, Novi Sad, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Rumenačka

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 5
Lift Putnički
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Rumenačka

Location of Rumenačka

Rumenačka 134, Novi Sad, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Rumenačka

 U Rumenačkoj ulici, jednoj od značajnijih saobraćajnica u Novom Sadu, na broju 134-140 nalazi se još jedan novi Gra-Vet Invest stambeno-poslovni objekat. Kao i uvek, u skladu sa visokim arhitektonskim i građevinskim standardima, ovaj objekat konfiguracije Po+P+4+Pk odgovaraće svima onima koji od svog prostora za život i rad očekuju visoki kvalitet i funkcionalnost. 

 Objekat poseduje 52 stambene jedinice, 3 lokala pogodna za različite poslovne aktivnosti, kao i 19 garažnih i 29 parking mesta u dvorištu.

Lokacija u Rumenačkoj ulici, preko puta ABC marketa, predstavlja odličnu poziciju u delu Novog Sada koji je strateški lociran prema nizu mesta značajnih za život porodica i pojedinaca, kao i za posao. U  blizini nalaze se dve osnovne škole (’’Bora Prodanović’’ i ’’Petefi Šandor’’) , Dom zdravlja u Rumenačkoj ulici, Klinički centar Vojvodine, Novosadski sajam, jedna od najlepših zelenih površina u Novom Sadu, Futoški park, Sportski centar ’’Sajmište’’, Međumesna autobuska stanica i Železnička stanica. U neposrednoj blizini nalaze se i stanice više linija javnog gradskog prevoza, koje saobraćaju ka svim delovima grada. Rumenačka ulica locirana je na svojevrsnom raskršću između Detelinare i Novog Naselja (gde se nalazi novi objekat Lidla), zatim Limana, sve visoko frekventnih delova Novog Sada, sa jedne strane i Bulevara oslobođenja, jedne od glavnih saobraćajnih arterija grada i centra Novog Sada, sa druge strane.

Ovaj objekat moći će da pruži udoban život, bez buke i stresa,, ali i odličnu poslovnu lokaciju, kako zbog veličine samog objekta (52 stana), tako i zbog same lokacije.

Pozivamo Vas da nas kontakirate i zakažete Vašu posetu, kako biste se i sami uverili u ono što smo Vam u ovih nekoliko rečenica predstavili o našem stambeno-poslovnom objektu u Rumenačkoj ulici 134-140 u Novom Sadu.

Da li imaš pitanje?
Rumenačka
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada