Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Energomontaža d.o.o.

Energomontaža d.o.o.

Energomontaža d.o.o.

ENERGOMONTAŽA DOO osnovana je oktobra 1992. godine udruživanjem tri zanatske radnje. Cilj udruživanja je bio stvaranje jedne stabilne izvođačke firme sa 20 – 30 zaposlenih koja će biti sposobna da se na ovim prostorima prihvati i poveže svaku instalaciju klimatizacije, centralnog grejanja, gasovoda i kanalizacije, bez obzira na veličinu građevinskog objekta. U tome se u dobroj meri i uspelo.

Protekli period se može oceniti kao uspešan a izvedeni su poslovi pojedinačno vredni i više desetinamiliona dinara. U stotine stanova je uvedena instalacija grejanja, a u više desetina velikih objekata kao što su poslovne zgrade Vojvođanske banke, „Tehnobiroa”, „Dinamike”, Univerziteta, Sportske hale, više klinika u okviru Kliničkog centra u Novom Sadu, Poslovni centar NIS Naftagas, Hotel Premier Aqua Vrdnik, fabrike Gorenje Valjevo i Cooper Standard Sremska Mitrovica urađena je instalacija grejanja i klimatizacije.

Broj zaposlenih se kreće od 35 do 40 i ostvarena je saradnja sa nekoliko manjih i većih preduzeća sa kojima imamo zajednički nastup na izvođenju kompletnih objekata (ključ u ruke).

ENERGOMONTAŽA DOO definiše svoju politiku kvaliteta kroz sveobuhvatnu poslovnu politiku preduzeća, a koja se u pogodnom obliku distribuira na sve nivoe. Njen osnovni zadatak je kontinuirano poboljšanje sistema menadžmenta kvaliteta, ispunjavanjem zahteva i očekivanja korisnika, vlasnika, zaposlenih i društva u celini.

1992
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Energomontaža d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih