Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Dunav Coop

Dunav Coop

Osnovano je 1995. godine, i tokom dvadeset godina postojanja ostvarilo je zavidne rezultate iz oblasti trgovine, građevinarstva i 

transporta.

Društvo se u prvo vreme bavilo isključivo trgovinom građevinskog materijala i robom široke potrošnje da bi prekretnicu doživelo 2005. godine kada je kupovinom četiri šlepera proširilo delatost na usluge trasporta.

Vozni park se u naredne dve godine uvećao na 14 kiper-sandučara, 10 kamiona, 4 utovarivača, 3 rovokopača i 3 buldožera. Godine 2008. firma se seli u nove prostorije sa halama za održavanje i remont transportnih vozila.

Bitan zamah u oblasti trgovine ostvaren je otvaranjem maloprodaje u Subotici, kupovinom stovarišta građevinskog materijala. Od te 

2006. godine Dunav-Coop se bavi i uvozom robe.

Od 2007. godine u vlasništvu društva se nalazi ciglana u Srbobranu, a od 2008. i ciglana u Šajkašu. Godine 2011. kupuje se betonjerka u 

Subotici, a od 2013. godine otvara se hala za proizvodnju PVC stolarije.

Prvi višespratni stambeni objekat, Dunav-Coop je počeo da gradi 2008. godine u Subotici na adresi Jo Lajoša 53.

Nakon toga društvo je prisutno i u oblasti građevine gde u poslednjih dve godine učestvuje u realizaciji nekoliko objekata. Poslednja u nizu investicija je realizovana u Subotici u Plitvičkoj ulici pod brojem 8.

Godine 2010. firma kupuje plac od 3,4 ha u industrijskoj zoni u Subotici, gde 2013. godine gradi proizvodnu halu površine 2700 m2, da bi 2014. godine nastavila sa izgradnjom i druge iste površine.

Godine 2012. započeta je gradnja podnog skladišta sa žitaricama.

1995
Godina osnivanja

Sve zgrade Dunav Coop : 0 u prodaji od 2 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 2 prikazanih