Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 45 projekata za Niš. Pretraži ih

DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN

Despota Đurđa 22G, Niš, Srbija

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
11 Broj stanova
Etažno grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 2
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2022
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Ostali stanovi u ovoj zgradi - DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN

Location of DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN

Despota Đurđa 22G, Niš, Srbija
location image

O ovoj zgradi - DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN

   

OPIS DOCKOM PROJEKTA

STATUS. SPRATNOST. STRUKTURA.

Stambeni objekat "Despota Đurđa 22G" Po+P+2 u Durlanu, u blizini OŠ Čegar, pri kraju je I faze izgradnje koja će trajati do pokrivanja objekta. Strukturu čini 11 stanova. U izdignutom prizemlju 3, na prvom i drugom spratu po 4. Stanovi su dvosobni i trosobni, 42m2 do 59m2.

DVORIŠTE. PARKIRANJE. OSTAVE.

Zgrada će biti realizovana kao manji stambeni kompleks zatvorenog tipa u mirnom okruženju, a dodatno je uvučena 20m u odnosu na glavnu ulicu. Ima ograđeno dvorište i kliznu kapiju za vozila sa motorom na daljinsko upravljanje. Svaki stan ima pripadajuće parking mesto i podrumsku ostavu. Parking mesta su obeležena, imaju noćnu rasvetu i pokrivena su video nadzorom. U konačnom, osećaj privatnosti i bezbednosti podignut je na viši nivo.

MATERIJALI. ENERGETSKA EFIKASNOST.

Koncept energetski efikasne zgrade, obezbeđen je korišćenjem kvalitetnih građevinskih materijala sa dobrim termoizolacionim svojstvima: Zorka Opeka Klimabloc termobloka 20cm i Austrotherm stiropora 10cm, demit fasade, italijanske dekorativne listele, fasadne stolarije nemačkog proizvođača Aluplast - šestokomorni PVC profil Intertec 85mm sa staklopaketom sa ClimaGuard® Solar (4 godišnja doba) punjenim argonom, u modernoj antracit/beloj boji sa aluminijumskim roletnama, kao i Akustik Klimabloca 25cm za odličnu zvučnu izolaciju između stanova. 

Projektovani su i nestandardno veliki prozori, topao drveni pod od višeslojnog hrastovog Tarkett parketa ili bambusovog parketa, etažno grejanje sa podno razvedenom cevnom instalacijom i električnim kotlom, sobna vrata od medijapana i ulazna sigurnosna vrata, granitna i španska keramika, tuš kabine od kaljenog stakla sa linijskim slivnicima, konzolne wc šolje sa ugradnim vodokotlićem...

MODERNI. FUNKCIONALNI STANOVI.

Stanovi su dvostrano orijentisani, projektovani tako da imaju adekvatan broj soba u odnosu na kvadraturu. Kombinovane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom su otvorene, dominantne i fleksibilne za uređenje enterijera i personifikaciju životnog stila. Noćne zone su izdvojene, te prostori pogoduju za samostalan i za porodični život. Stanovi su odlično osvetljeni zahvaljujući južnoj orijentaciji zgrade, velikim staklenim površinama, kao i staklenim ogradama na balkonima i lođama na spratovima.

Saznajte više o projektu, stanovima, materijalima i uslovima kupovine: 

- na našem sajtu www.dockomgradnja.rs 

- putem e-maila office@dockomgradnja.rs 

- ili nas pozovite 061 629 36 30, 064 155 06 01.

STAN 2 u izdignutom prizemlju (na koti 85cm), površine 49.90 m2 je trosoban, odlično struktuiran u odnosu na kvadraturu, orijentisan ka zapadu i mirnijem delu prednjeg dvorišta. Predsoblje i kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom čine prostranu otvorenu zonu, sa dosta svetlosti, fleksibilnu za uređenje, sa izlazom na lođu. Veća soba takođe izlazi na lođu. Manja soba je funkcionalna te može biti sa bračnim krevetom. Stan ima podrumsku ostavu od 4m2 i obeleženo pripadajuće parking mesto.

STAN 4 na I spratu, površine 46.42 m2 je dvosoban, orijentisan ka istoku i mirnijem delu dvorišta. Iz predsoblja se ulazi u ostale prostorije što obezbeđuje osećaj privatnosti. Kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom je otvorena zona, sa dosta svetlosti, fleksibilna za uređenje, sa izlazom na lođu sa staklenom ogradom. Spavaća soba je komforna i funkcionalna, sa francuskim balkonom. Kupatilo je sa prirodnim provetravanjem. Stan ima podrumsku ostavu od 4m2 i obeleženo pripadajuće parking mesto.

STAN 7 na I spratu, površine 57.67 m2 je trosoban, orijentisan ka zapadu i mirnijem delu prednjeg dvorišta. Iz predsoblja se ulazi u ostale prostorije što daje osećaj privatnosti. Kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom je otvorena zona, sa puno svetlosti, fleksibilna za uređenje, sa izlazom na lođu sa staklenom ogradom. Komforna veća soba takođe izlazi na lođu. Manja soba je funkcionalna te i ona može biti opremljena bračnim krevetom. Stan ima podrumsku ostavu od 4m2 i obeleženo pripadajuće parking mesto.

STAN 9 na II spratu, površine 46.44 m2 je dvosoban, osunčan, dvostrano orijentisan ka jugoistoku i mirnijem delu dvorišta. Iz predsoblja se ulazi u ostale prostorije što obezbeđuje osećaj privatnosti. Kombinovani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom je otvorena zona sa dosta svetlosti, fleksibilna za uređenje sa izlazom na lođu sa staklenom ogradom. Spavaća soba je komforna i funkcionalna. Kuhinja je izdvojena, nije zasebna, ali je "ušuškana" i ima prirodnu ventilaciju. Stan ima podrumsku ostavu od 4m2 i obeleženo pripadajuće parking mesto.

Novosti DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Nove fotografije

30.8.2021.
+ 10 Fotografija
Dodate su nove fotografije (13)
Vidi fotografije

Nove fotografije

26.8.2021.
Dodate su nove fotografije (3)
Vidi fotografije

Novi tlocrti

25.8.2021.
+ 1 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (4)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
DOCKOM DESPOTA ĐURĐA 22G - DURLAN
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada