Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 158 projekata za Beograd. Pretraži ih

Novi Dorćol

Venizelosova 29, Beograd, Srbija
Cena na upit

Dodatne informacije o zgradi Novi Dorćol

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
225 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kalorimetar Da
Spratnost 6
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija Novi Dorćol

Venizelosova 29, Beograd, Srbija
location image
Zgrade u blizini
Zgrade sa sličnom cenom

O ovoj zgradi Novi Dorćol

Novogradnja Beograd

Novi Dorćol, stambeno-poslovni kompleks u Venizelosovoj 29, predstavlja sinonim za udobnost života u centru Beograda i svojim budućim stanarima pruža mogućnost da budu u toku sa svim dešavanjima u gradu, a ujedno izdvojeni od gradske vreve. 

INVESTITOR

Deka Inženjering je kompanija koja na domaćem tržištu posluje od 2011. godine i kroz realizaciju dva velika građevinska projekta – A Blok i Novi Dorćol – gradi više od 250.000 kvadratnih metara na najatraktivnijim lokacijama u Beogradu. Moderan i jedinstven koncept gradnje, profesionalno vođenje projekata, primena najviših građevinskih standarda, kao i poštovanje ekoloških zahteva kroz primenu energetski efikasnih materijala – samo su neki od principa koji čine bazu poslovanja. Godinama unazad, kompanija Deka Inženjering prepoznata je kao siguran i pouzdan partner u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija, kontinuirano stičući poverenje kod sadašnjih i budućih klijenata. 

O OBJEKTU

Objekti prve faze stambeno – poslovnog kompleksa su savremene forme i dizajna, projektovani po meri savremenog načina života, sa objektima promišljeno pozicioniranim kako bi ostvarili komfornu udaljenost u odnosu na susede i maksimalnu osvetljenost prostorija u stanovima. Pored kvalitetnih i atraktivnih savremenih fasada, specifičnost urbanog ambijenta ogleda se u inkorporiranim originalnim elementima industrijske arhitekture s kraja devetnaestog i početka dvadesetog veka. 

Ceo kompleks je pokriven CCTV internim video nadzorom, a objekti obezbeđenjem i portirnicom 24/7. 

ORGANIZACIJA STAMBENOG PROSTORA

Stambeni deo objekta je orijentisan ka ulicama Venizelosova, novoprojektovanoj internoj saobraćajnici i unutrašnjosti bloka sastoji se se od 225 stanova različite strukture – od garsonjera i jednosobnih do petosobnih stanova na povučenom spratu. 

SISTEM PAMETNIH STANOVA 

Svi stanovi će biti podržani smart home sistemom, koji omogućava prilagođavanje stana korisniku. Implementacija smart home sistema omogućava energetsku efikasnost na visokom nivou, kroz daljinsko kontrolisanje rada uređaja u stanu, grejanja i rasvete, pružajući sigurnost simulacijom prisustva protiv provalnika. Za sve informacije u vezi kupovine stanova, parking mesta i lokala, kontaktirajte naše konsultante prodaje ili nas posetite u Venizelosovoj 29. 

Da li imaš pitanje?
Novi Dorćol
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeća zgrada