Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 121 projekata za Beograd. Pretraži ih

Dunavska trilogija

Pregrevica 66, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - Dunavska trilogija

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
30 Broj stanova
Etažno grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 3
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje, Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit
Podno grejanje
Pločice

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Dunavska trilogija

od 188 400 - 320 000 € sa PDV-om
Provereno 15. mart

Lokacija Dunavska trilogija

Pregrevica 66, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Dunavska trilogija

Novogradnja Beograd

Dunavska trilogija je nov, luksuzni stambeni kompleks sa ograničenim brojem stambenih jedinica, jedinstven ne samo u Zemunu. Realizovane kao zatvoreni stambeni kompleks sa maksimalnom privatnošću, pored savršenog okruženja, ove urbane vile pružiće vam mnogo više. Promeniće vašu filozofiju življenja. Smeštena nad Dunavom, Dunavska trilogija do maksimuma koristi sve prednosti koje ova ekskluzivna lokacija pruža. Uvučena u odnosu na samu ulicu, ima sopstvenu ogradu, čime je bezbednost podignuta na najviši nivo. To znači da će sve ono što vam je zaista važno, uvek biti i sigurno. Čitav prostor oko vila pokrivaju uređene zelene površine koje su zapravo vaše dvorište. I koristite ga kako vi želite: za igru sa najmlađima, druženje sa prijateljima, čak i kampovanje pod zvezdama. Posebno ćete uživati u delu nad samim Dunavom - pogled je neopisivo lep. Deca mogu da se bezbedno igraju dok vi uživate u pogledu na Beograd okupan suncem. Naravno, s razlogom svoje zgrade nazivamo urbanim vilama. Od materijala do završne obrade, sve je najvišeg nivoa izrade - jer ovakav kompleks to istinski zaslužuje. U skladu sa najsavremenijim trendovima, uređenje je u potpunosti podređeno potrebama savremene porodice. Otvoren prostor, izdvojena zona za odmor, veliki prozori... Svaki detalj je dobro promišljen. Za vaše goste je obezbeđen poseban parking, a vama su na raspolaganju parking mesta uz objekte ili u podzemnoj garaži. Zato što u Dunavskoj trilogiji ima prostora za sve. Jer vam pružamo dom koji ćete hvaliti (i kojim ćete se hvaliti). Iznova i iznova.

Novosti Dunavska trilogija

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Najmanja cena

16.3.2021.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 188.400 €.
Gledajte promenu cene po m²

Novi tlocrti

16.3.2021.
Dodat je novi tlocrt (2)
Vidi tlocrte

Cena je promenjena

2.2.2021.
Najmanja cena za kvadratni metar je promenjena od 2.345 € do 2.250 €. Ova cena vazi za 3-s. stranove sa povrsinom od 61 m?.
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Dunavska trilogija
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada