Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
CPI Projects d.o.o.

CPI Projects d.o.o.

CPI Projects d.o.o.

C P I grupa je snažna investiciona korporacija koja se sastoji od više operativnih zasebnih kompanija sa ciljem investiranja kapitala u Real Estate projekte na tržištu Evrope.

Investiciona filozofija kompanije je da investira u izgradnju i kupovinu nekretnina, čime na duži rok ostvaruje svoje prisustvo na lokalnim tržištima i time osigurava bogatu ponudu za kupce sa različitim preferencijama.

Na prepoznatljiv način a uz pomoć značajnih međunarodnih partnera svoje investicije fokusiramo na realizacije:

• Velikih stambenih objekata na području užeg gradskog jezgra

• Poslovno-hotelskih kompleksa uz licence velikih međunarodnih hotela

• Iznajmljivanje hipermarketa i prodajnog prostora

• Kupovinu industrijskog zemljišta

CPI development, CPI construction I CPI Projects su firme osnovane sa ciljem razvoja, izgradnje i tržišne realizacije kompleksa « Paunov Breg»

Zaposleni u našem timu su lokalni stručnjaci i eksperti kako bi se Projekat realizovao u skladu sa modernim standardima: projektovanja, izgradnje, finansiranja i prodaje prostora u skladu sa zahtevima krajnjih korisnika.

2011
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji