Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

City gradnja

City gradnja

City gradnja je osnovana 2002. godine u Novom Sadu i od tada do danas je napravila petnaest stambeno poslovnih objekata. Svi objekti imaju prepoznatljiv stil i izgled, arhitektonsko rešenje i visokokvalitetnu opremu, te je time firma zauzela jedno od vodećih mesta u ovoj oblasti. Osnovna delatnost firme je investiranje i izgradnja stambeno poslovnih objekata. Odlikuje nas vi...

City gradnja je osnovana 2002. godine u Novom Sadu i od tada do danas je napravila petnaest stambeno poslovnih objekata. Svi objekti imaju prepoznatljiv stil i izgled, arhitektonsko rešenje i visokokvalitetnu opremu, te je time firma zauzela jedno od vodećih mesta u ovoj oblasti. Osnovna delatnost firme je investiranje i izgradnja stambeno poslovnih objekata. Odlikuje nas visok kvalitet izgradnje, poštovanje dogovorenih rokova i profesionalni odnos prema kupcima. Posebno smo ponosni na poverenje i vernost velikog broja kupaca.

2002
Godina osnivanja
0 u prodaji od ukupno 0 prikazanih