Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Cesla IB invest d.o.o.

Cesla IB invest d.o.o.

Cesla IB invest d.o.o.

Još početkom devedesetih godina prošlog veka ime Cesla, među našim sugrađanima postalo je sinonim za kavlitetnu i uspešnu gradnju. Naši stambeni i poslovni objekti krase ulice Limana, Grbavice, Novog naselja, Centra, Rotkvarije, Telepa i Podbare.

Preko 2000 stanova koji su nastali kao posledica našeg rada postali su dom mnogim novosađanima.

Nakon reorganizacije i preimenovenja u "Cesla IB invest" d.o.o. 2003. godine preduzeće je zadržalo svoje najvrednije resurse u ljudima i znanju i nastavilo da osvaja i opravdava Vaše poverenje. Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja stambenih i nestambenih objekata. Preduzeće je u privatnom vlasništvu, sa sedištem u Radničkoj 30a, Novi Sad. Bitno je dodati i to da je iste 2003. godine kao sestra kompanija osnovana firma koja za pretežnu delatnost ima uvoz i trgovinu visikokvalitetnom poljoprivrednom mehanizacijom.

Godine 2006. "Cesla IB invest" , širi svoje poslovanje na područje Beograda. Iste godine, Božidar Ivković osnivač i generalni direktor dobija povelju Miša Anastasijević za preduzetnika godine.

2004
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Cesla IB invest d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih