Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
BS Investment Group

BS Investment Group

BS Investment Group

Grupacija BS Investment Group je nastala od kompanije BS Gradnja koja je na tržištu Srbije prisutna od 2000. godine. Od osnivanja firme u Beogradu, glavna aktivnost BS je investiranje u građevinarstvu, oslanjajući se na sopstvene investicije i prodaju.

Ekspanzija građevinskog sektora na početku XXI veka omogućila je da BS do sada izgradi veći broj stambeno - poslovnih objekata, ukupne površine od 100000m2 sa oko 1000 stanova. Objekti se nalaze u Beogradu, uglavnom u centralnoj zoni - na Zvezdari, Vračaru, Voždovcu, Paliluli...

BS se sastoji od osam firmi članica čije poslovanje pokriva ceo investicioni proces: od projektovanja i konsaltinga, preko inženjeringa do izgradnje. Kvalifikovani BS kadar deo je i brojnih projekata u zemlji i inostranstvu u oblasti uslužnog projektovanja i konsaltinga, gde je pokazao svoje znanje i umeće iz oblasti arhitekture, elektrotehnike i mašinstva.

INVESTICIJE

BS građevinarstvo ne vidi kao zidanje, kako ga neuki vide, već vizionraski pristupa investiranju i izgradnji objekata, svesno menjajući postojeću sliku grada i oživljavajući snove. Kao investitor, BS pažljivo istražuje tržište i razmatra šta konkretnom području odgovara i nedostaje. U investiocione projekte ulazi nakon detaljnog sagledavanja mogućnosti izvođenja projekta, bilo da se radi o stambenim, stambeno-poslovnim kompleksima ili nečem trećem.

Dobru lokaciju treba prepoznati. Često su u pitanju devastirane ili neizgrađene površine, koje inspirišu BS da kreira novi pogled na svet, kvalitetnom gradnjom nudeći siguran izbor novim vlasnicima stanova.

Pored odgovornog promišljanja o konkretnom projektu, BS se sa poštovanjem odnosi i prema sredini u kojoj posluje, dopunjujući je kao dobar domaćin i brižni komšija, kao karika koja je nedostajale određenoj infrastrukturi da bi sve došlo na svoje mesto.

INŽENJERING

Kompanija BS je prisutna i u oblasti uslužnog projektovanja, inženjeringa i konsaltinga. Naš stručni i kvalifikovani inženjerski kadar iskazuje svoje znanje iz oblasti arhitekture, elektrotehnike i mašinstva osmišljavajući moderne objekte i druge projekte. U proteklih nekoliko godina radili smo veliki broj različitih projekata u našoj zemlji kao i u inostranstvu.

2
Broj zgrada i dalje u prodaji