Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 162 projekata za Beograd. Pretraži ih

Belim Garden

Tošin bunar, Beograd, Srbija
Cena na upit

Investitor
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Završene zgrade: 1

Dodatne informacije o zgradi

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
237 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kalorimetar Da
Spratnost 9
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit
Stolarija aluminijum / drvo

Lokacija

Tošin bunar, Beograd, Srbija
location image

Prodaja stanova Beograd

Belim Garden je kondominijum koncept sa uređenim parkom između lamela površine oko 2.084m2 na 2 nivoa sa kontrolisanim pristupom , fizičkim i tehničkim obezbeđenjem 24/7 . Namenjen je samo za stanare. Park je uređen zelenilom, stazama, klupama, osvetljen visokim i ambijetalnim svetiljkama, trim stazom i ostalom opremom za odmor i rekreaciju svih stanara. Upravo to Vam omogućava da pronađete savršen mir u vašem novom domu.

Svi materijali su prvoklasni i predstavljaju kombinaciju vrhunske tehničke opremljenosti i savršenog dizajna, tako da pružaju puno estetsko i funkcionalno zadovoljstvo. Troslojna stakla koja su ugrađena u najkvalitetniju aluminijum-drvo stolariju pružaju odličnu zvučnu i termo izolaciju. Hrastov parket prve klase vašem domu daje posebnu notu topline i elegancije, a prvoklasna italijanska i španska keramika poseban šarm. Sigurnost vašeg doma obezbedjuju ulazna vrata renomiranog proizvodjača.

Stambeno-poslovni objekat Belim Garden se nalazi na Novom Beogradu izmedju ulica Tošin bunar, Bulevara heroja sa Košara i planirane ulice Tadije Sondermajera. Blizina brojnih sadržaja od poslovnog parka, tržnih centara do obrazovanih ustanova koji vam omogućava da jednostavno isplanirate posao, porodične aktivnosti i zabavu, čine ovu lokaciju izuzetno atraktivnom. Idealna lokacija za pravi porodični mir i aktivan savremen način života.U prizemlju lamele B i C planiran je depadans dečije ustanove površine oko 640m2, sa pripadajućim ograđenim i uređenim dvorištem površine 564 m2, za naše mališane i njihovo bezbrizno odrastanje uz pravilan razvoj. Vrtić radi po programu koji osluškuje potrebe dece i roditelja, prepoznaje potencijale i podstiče interesovanja najmladjih u želji da ih što bolje pripremi za svet odraslih.

Objekat raspolaze sa 446 parking mesta u podzemnoj garazi na 2 nivoa i 27 na otvorenom namenjenim za posetioce. Pristup podzemnoj garaži je iz ulice Tadije Sondermajera, ima dva ulaza/izlaza sa dve kolovozne trake. Veličina parking mesta zadovoljava sve normative i propise pa je parkiranje u samoj garaži jednostavno.Sistem je ugrađen u svakoj stambenoj jedinici sa ciljem uštede i sigurnosti omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, utičnicama, osvetljenjem, roletnama, bojlerom, klima uređajem i doprinosi bezbednijem, komfornijem životu. 

Novosti

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Nove fotografije

4.12.2019.
+ 4 Fotografija
Dodate su nove fotografije (7)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Belim Garden
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeća zgrada