Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

BAURISS doo

BAURISS doo

Bauriss je perspektivna kompanija koju čini pažljivo odabran tim stručnjaka i profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju kvalitetnih stambenih objekata. Naš poslovni moto jeste kreiranje životnih prostora u kojima vlada komfor i harmonija. Naš cilj je da ponudimo projekte koji će svojim inovativnim dizajnom, vrhunskim kvalitetom materijala koji se koriste u iz...

Bauriss je perspektivna kompanija koju čini pažljivo odabran tim stručnjaka i profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju kvalitetnih stambenih objekata. Naš poslovni moto jeste kreiranje životnih prostora u kojima vlada komfor i harmonija. Naš cilj je da ponudimo projekte koji će svojim inovativnim dizajnom, vrhunskim kvalitetom materijala koji se koriste u izgradnji i opremanju, kao i visokom efikasnošću zaista unaprediti život svih stanara i postati simbol kvaliteta na koji se možete osloniti.
Zajedno sa našim stručnim saradnicima, Bauriss nudi projektovanje, izgradnju i opremanje životnih prostora prilagođenih svim generacijama. Svi naši objekti su izgrađeni po najvišim standardima gradnje i odlikuju se upotrebom najkvalitetnijih materijala dostupnih kako na domaćem tako i na stranom tržištu, a sve u cilju obezbeđivanja najvišeg komfora stanovanja. Takođe, svaki objekat je izgrađen na pažljivo odabranoj lokaciji, koja stanarima pruža preko potreban mir, sigurnost i ušuškanost, ali i odličnu povezanost sa svim sadržajima koji se nalaze u okolini i sastavni su deo svakodnevnog života. 

2019
Godina osnivanja

Sve zgrade BAURISS doo : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih