Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 21 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Balkan Square Zlatibor

Miladina Pećinara 127g, Zlatibor, Srbija
Cena na upit

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - Balkan Square Zlatibor

Status gradnje U izgradnji
Uknjiženo Uknjižba u toku
Broj stanova 593
Grejanje Etažno grejanje
Kalorimetar Ne
Spratnost 9
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2022
Energetski pasoš Ima

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Balkan Square Zlatibor

Lokacija projekta Balkan Square Zlatibor

Miladina Pećinara 127g, Zlatibor, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Balkan Square Zlatibor

 Stambeno-poslovni kompleks Balkan Square nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru u samom centru, na mestu autobuske stanice. 

Kompleks čine četiri lamele koje će se graditi fazno, a sastoji se od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi. Sve stanove karakterišu visoki kvalitet završnih radova i izvrsna funkcionalnost. Lamela A čini I fazu, lamela B II fazu, lamela C III, a lamela D IV fazu izgradnje. 

Lamele A, B i D su spratnosti Pp1+Pp2+Pp3+P+8+Pk. Lamela C je spratnosti Pp1+Pp2+Pp3+P+4+Pk, sa autobuskom stanicom u prizemlju lamele. U objektu se nalazi i 13 liftova. Spa i Wellness Želeći da svojim rezidentima pružimo najbolje uslove za odmor i uživanje, na poslednjem spratu kompleksa nalazi se specijalno dizajnirana SPA i WELLNESS zona. 

Bazen čiji će se krov jednim delom otvarati tokom letnjih meseci, slana soba, sauna i tursko kupatilo samo su deo sadržaja koji će biti dostupan. 

Za one koji redovno vežbaju tu je kompletno opremljena teretana sa pogledom na bazen. 

Dodatni sadržaji Kompleks će u svom sastavu imati tržni centar koji će ponuditi niz modernih radnji, restorana, barova, objekata uslužne delatnosti i zabavnog programa. 

U okviru kompleksa nalaziće se raskošni zeleni park sa fontanom, koji će tokom zimskog perioda biti pretvoren u klizalište. 

Boravak u ovom kompleksu koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara – od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, preko recepcije i profesionalnog održavanja, do garaže s kartičnim pristupom. 

Garaža sa 562 parking mesta će se prostirati na više podzemnih nivoa i sadržaće perionicu i servis za automobile. Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu. 

Novosti Balkan Square Zlatibor

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

23.2.2022.
+ 2 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (5)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

23.2.2022.
+ 7 Fotografija
Dodate su nove fotografije (10)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Balkan Square Zlatibor
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada