Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 106 projekata za Beograd. Pretraži ih

Moj Aviv

Živka Davidovića 86, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Moj Aviv

Završeno Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
76 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 4
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Moj Aviv

Location of Moj Aviv

Živka Davidovića 86, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Moj Aviv

Novogradnja Beograd

Moj Aviv predstavlja moderan stambeni kompleks koji pruža novu dimenziju koncepta stanovanja, na jednoj od najstarijih i najlepših stambenih opština u Beogradu, Zvezdari.

Sa jedne strane odlično je povezan centralnim gradskim ulicama sa centrom grada, a time i sa svim drugim delovima Beograda, dok se sa druge dodiruje sa nekim od autentičnih zvezdarskih ulica koje još čuvaju aromu starog Beograda.
Na samo par minuta šetnje do Zvezdara Teatra, park-šume Zvezdara i Sportskog centra Olimp, Moj Aviv pruža prijatan porodični ambijent, čemu naročito doprinosi neposredna blizina tržnog centra Aviv Park Zvezdara sa kojim kompleks zaokružuje dimenziju pravog malog grada.

Pored toga, u blizini je i jedna od najstarijih beogradskih pijaca – “Cvetkova pijaca”, kao i najpoznatija komercijalna zona Bulevara kralja Aleksandra.
Osnovne škole i obdaništa sa dugom tradicijom, sportski sadržaji i zdravstvene ustanove u okruženju, značajno doprinose lakoći života u ovom delu Beograda.

Da li imaš pitanje?
Moj Aviv
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada