Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Autocentar Stojanović d.o.o.

Autocentar Stojanović d.o.o.

Autocentar Stojanović d.o.o.

Auto centar Stojanović, porodično preduzeće braće Mirka i Miroslava Stojanovića, počinje sa radom 1987. godine kao samostalna zanatska radnja. Nakon decenije uspešnog poslovanja preduzeće se useljava u nove prostorije površine 1800m2 u ulici Bačka 1g u Zemunu i zapošljava 30 radnika. Juna 1999. godine preduzeće se registuje u Auto centar Stojanović d.o.o. i postaje ovlašćeni diler Škoda vozila. Sobzirom da poslovanje po savremenim principima zahteva stalne inovacije i ulaganja, 2006. godine doneta je strateška odluka o izgradnji novog servisnog centra usaglašenog sa najvišim standardima koncerna "Škoda Auto" iz Mlade Boleslave. Otvaranje novog objekta na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagairna 225 od 4000m2 radnog i kancelarijskog prostora, održano je 8. juna 2011. godine. Novi centar čine salon automobila, pordavnica originalnih rezervnih delova i opreme i servisna radionica.

W.D. Concord West d.o.o. je kompanija osnovana 2010. godine na opštini Palilula u beogradu. Okupljamo strunjake različite kvalifikacione strukture i brojimo više od 200 zaposlenih. Osnovna delatnost kompanije je u oblasti visokogradnje, a naše usluge obuhvataju izradu kompletno projektno - tehničke dokumentacije, izradu svih građevinsko zatatskih radova, odnosno izgradnju objekata po sistemu ključ u ruke. Tokom godina W.D. Concord West d.o.o. je izrasla u liderksu kompaniju na regionalnom tržištu. Sedište je na adresi Zrenjaninski put 150a. 

Više o nama na www.wdconcordwestdoo.com

1
Broj sagrađenih zgrada
1987
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Autocentar Stojanović d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih