Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 44 projekata za Niš. Pretraži ih

Arde land 2

Ulica Majora Gavrilovića 34-50, Niš, Srbija
od 140 000 € sa PDV-om
od 1 505 € /m²

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - Arde land 2

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
6 Broj stanova
Podno Grejanje
Kalorimetar Da
Spratnost 3
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2022
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Arde land 2

Lokacija projekta Arde land 2

Ulica Majora Gavrilovića 34-50, Niš, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Arde land 2

  

LOKACIJA:

Stambeni kompleks nalazi se na mirnoj lokaciji u Nišu, u ulici Majora Gavrilovića, u naselju Donja Vrežina, opština Pantelej.

Lokacija je potpuno infrastrukturno opremljena. Do same lokacije se dolazi asfaltiranim ulicama koje su opremljene javnom rasvetom. Pored samog kompleksa se nalazi stajalište za javni prevoz. Reka Nišava i uređeno priobalje je udaljeno od kompleksa 1 km. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, vrtići, crkva, marketi, tržni centri, bioskop, privatne klinike i banke. Na svega 2,8 km se nalazi uključenje za auto put E80.

1.5 km Lidl

2.6 km Stop Shop

1.3 km OŠ “Miroslav Antić”

2,8 km auto puta E80

2 objekta

6 stambene jedinice

10 parking mesta

Organizacija stambenog kompleksa

Arde land 2 je kompleks zatvorenog tipa, koji pruža svojim stanarima maksimalan komfor i slobodu. Formiraju ga 2 objekta sa ukupno šest stambenih jedinica različitih dimenzija i organizacije. Svaka jedinica ima pešački prilaz sa zajedničke komunikacije na kojoj je ograničen pristup, odakle je i predviđen ulaz u objekte. Pristupna komunkacija se završava zajedničkom zelenom površinom, uređenom za rekreativne aktivnosti. Svaka stambena jedinica poseduje kvalitetno opremljen unutrašnji prostor, parking mesto, privatno ograđeno dvorište i ostavu kao zasebnu jedinicu.

Opremljenost kuća

Pri izboru materijala i konstruktivnog sklopa objekata, poseban akcenat je stavljen na savremeni dizajn, funkcionalnost i dobru termičku i zvučnu izolovanost. Da bi se dobio objekat sa visokim komforom stanovanja korišćena je kombinacija savremenih materijala i tehnologije koje zadovoljavaju standard za izgradnju pasivnih, samoodrživih objekata.

Konstrukcija

Osnovna konstrukcija kuća je od LLD elemenata po sistemu evropskih proizvođača sa sertifikovanim rešenjima. Svi elementi konstrukcije su kvaliteta koji zadovoljava najviše standarde gradnje i poseduju atestnu dokumentaciju.

Termička izolacija i fasadna obrada

Izolacija u svim spoljašnjim konstrukcijama iznosi 30cm, raspoređena u slojevima što povećava termičku moć samog sklopa. Termička moć svih konstrukcija zadovoljava standard pasivne gradnje, gde se postiže maksimalni toplotni komfor uz minimalnu potrošnju energije.

Kriterijumi pasivne kuće

(prema Passivhaus Institut-u)
Specifična potrebna energija za grejanje max. 15kWh/m2 grejane korisne površine
Specifična potrebna primarna energija za grejanje, hlađenje, PTV, električna energije za sve kućne uređaje
– max. 120 kWh/m2
Toplotno opterećenje – max. 10 W/m2
Vazdušna propustljivost pri n50 – max. 0.6/h
Zimski komfor – operativna temperatura ≥ 20 ºC

Fasadna obrada

Završna obloga, odnosno fasada, rađena je u kombinaciji demit fasade i obloge od fasadne opeke.Obloga od fasadne opeke je bezvremenski klasik, koji osim estetskog svojstva utiče na poboljšanje zvučne izolacije i produžava vek trajanja fasade. 

Prozori i klizno podizni sistemi su u drvo aluminijum konstrukciji opremljeni zaštitom od sunca i insekata na elektro pogon proizvođača Smaj produkt. Osim visokih zvučnih i termičkih performansi, stolarija je savremenog dizajna što dodatno utiče na celokupan izgled objekta i samih prostorija unutar njega.

Sistem grejanja i hlađenja

U objektima je predviđen sistem podnog grejanja preko električnog kotla, a hlađenje preko klima jedinice.

 Sistem je automatizovan i moguće je upravljanje preko aplikacija na mobilnom telefonu korisnika u svakom trenutku.

Dnevna zona u objektima je opremljena i sistemom ventilacije sa rekuperatorom. Rekuperator kontroliše vlažnost i svežinu vazduha, što smanjuje broj potrebnih provetravanja i gubitak energije. 

Obrada podova

Podne obloge su u zavisnosti od namene prostorija birane prvenstveno prema svojim funkcionalnim karakteristikama, a zatim, i ništa manje bitno, po estetici.

 U sanitarnim prostorijama, ulaznim partijama i pomoćnim ostavama predviđena je keramika eminentnog svetskog proizvođača I klase, visokog kvaliteta i savremenog dizajna.

 U ostalim korisnim prostorijama predviđen je višeslojni parket, namenjen za sistem podnog grejanja.

Sanitarne prostorije

Kupatila su opremljena modernom sanitarijom i opremom za kupatila, koja olakšavaju upotrebu.. Kupatila predstavljaju spoj luksuza i komfora, tako imamo podno grejanje, tuš paravane, sušače peškira i drugi dodatni kupatilski nameštaj, koji pored toga što ulepšavaju izgled, takođe čuvaju kupatilo od propadanja.

Unutrašnja vrata

U objektu su ugrađena enterijerska vrata.

 Sva vrata su sa skrivenim okovom, magnetnom bravom, od perforirane ispune i prirodnog furnira smrče, farbana u beloj pokrivnoj boji.

 Dnevna zona od ulaznog dela odvojena je staklenim vratima u punoj visini.

Parterno uređenje

Unutar kompleksa je podeljeno dvorište na zajedničku komunikaciju koja je u behaton popločanju sa zelenim delovima koji oplemenjuju ulaz u objekat, i na privatna dvorišta.

 Privatna dvorišta su delimično popločana behaton pločama i predstavljaju produžetak dnevnog boravka, ostale površine su zelene površine pokrivene busen travom i niskim ukrasnim rastinjem.

Dvorište je organizovano tako da omogućava prostor za igru, prostor za roštilj i okupljanje.

 Između susednih dvorišta je ograda koja obezbeđuje potpunu privatnost korisnicima.

U sklopu dvorišta su ostave za svaku jedinicu zasebno. 

Novosti Arde land 2

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Najmanja cena

1.3.2022.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 140 000 €.
Gledajte promenu cene po m²

Cena je promenjena

28.12.2021.
Najmanja cena za kvadratni metar je promenjena od 1 319 € do 1 333 €. Ova cena vazi za 5-s. stranove sa povrsinom od 135 m?.

Najmanja cena

28.12.2021.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 135 000 €.
Gledajte promenu cene po m²
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Arde land 2
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada