Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 121 projekata za Beograd. Pretraži ih

Taurunum XXI

22. Oktobra 7, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Taurunum XXI

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
75 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 7
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2021
Energetski pasoš Ne
Mogućnost kupovine na kredit

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Taurunum XXI

od 280 375 - 292 942 € sa PDV-om
Provereno 13. januar

Lokacija Taurunum XXI

22. Oktobra 7, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Taurunum XXI

Novogradnja Beograd 

Kada biste zaustavili Zemunca na ulici sa pitanjem, koji je najkvalitetniji deo voljenog grada za život, u glas će vam reći „Karađorđev Trg“. Na samoj granici sa Novim Beogradom, a baš kod Karađorđevog trga, gradi se jedan novi stambeno-poslovni kompleks - TAURUNUM XXI. 

Ovaj nov i moderan stil gradnje, do sada mnogo svojstveniji novobeogradskim lokacijama, seli se i do Zemuna. Sama pozicija objekta pruža jedinstven i moderan stil stanovanja, uz duh Zemuna i udaljenost od gradske vreve, a ujedno omogućava budućim stanarima brz kontakt sa skoro svim delovima grada. Atraktivna lokacija, na samoj granici sa Novim Beogradom, predstavlja veliku prednost ovog objekta: nalazi se nadomak uvek tražene lokacije „kod Juge“ (u blizini hotela Jugoslavija), a opet na svega nekoliko minuta hoda do Zemunskog keja odnosno zemunskog parka; na 500m od lokacije je sportski centar, kao i više predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola i dva faktulteta – Poljoprivredni fakultet i Megatrend univerzitet. Za samo par minuta vožnje kolima možete biti u centru Zemuna, Novog Beograda ili na Brankovom mostu, na putu ka centru starog Beograda. Prva useljenja se očekuju tokom marta 2021. godine. 

STANOVI

Objekat čini ukupno 75 stanova različitih stuktura od jednosobnih do šestosobnog. Poslednja dva – povučena sprata su koncipirana da pruže izdvojenost i maksimalan komfor u vidu penthouse stanova. Pored 5 spratova stambenog dela i dva povučena sprata sa penthouse stanovima, u ponudi je i poslovni prostor u prizemlju objekta. 

OPREMLJENOST

Pri projektovanju su korišćeni građevinski materijali za obradu fasade poput kamene obloge, fasadne listele i dekorativnog maltera, čime će se objekat u potpunosti uklopiti u okruženje. Dvorišna strana fasade biće završena dekorativnim malterom. Sa dvorišne strane, biće formirane serije krovnih površina, tretirane kao zeleni krovovi, odnosno terase na povučenim spratovima. Objekat je fundiran na temeljnoj ploči, a osnovna konstrukcija je projektovana kao armiranobetonska skeletna, dodatno ojačana bočnim punim platnima prema susednim parcelama. Zidovi objekta su projektovani kao zidane konstrukcije različitih debljina u skladu sa položajem u zgradi. Objekat je planiran da ostvari visoki B razred energetske efikasnosti. Fasadna aluminarija je rešena prozorima i balkonskim vratima od aluminijuma u sivoj boji. Podovi u stanovima će biti pod Tarketovim parketom u prirodnom tonu. U kuhinjama i kupatilu planirana je granitna keramika, takođe u prirodnim neutralnim tonovima. Objekat ima jedno stepenišno jezgro sa tri lifta, dva putnička i jedan teretni renomiranog proizvođača. 

GREJANJE / HLAĐENJE

Svaki stan biće opremljen split ili multisplit sistemom klima uređaja renomiranog proizvođača, kao i aluminijumskim radijatorima priključenim na centralno grejanje sa kalorimetrima. 

GARAŽA

Garaža je smeštena na dve podzemne etaže, i obuhvata standardnih 116 parking mesta od čega 10 parking mesta za lica sa invaliditetom. Garaži je moguće pristupiti sa dve strane zgrade. 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i potražite svoj novi dom baš u Zemunu, jer „biti Zemunac nije stvar krštenice, već stanje duha“ kako bi rekao Branko Najhold – zemunski istoričar i hroničar. 

Više informacija o ovom projektu potražite putem telefona 060 07 19 265 ili putem mail-a welcome@westproperties.rs 

Da li imaš pitanje?
Taurunum XXI
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada