2-etažna kuća za izdavanje, Gajevi, 80€, 60m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 22 dana

80 €/ dan
60 m² 2 etaže centralno grejanje
GajeviGajevi, Okolne lokacije, Zlatibor

Cena:
80 €
Tip:
Vikendica
Površina:
60 m²
Broj etaža:
2-etaže
Broj soba:
2 sobe
Grejanje:
centralno grejanje
Oglas proveren:
pre 22 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Naše brvanare se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na prirodu sakrivene od buke a na samo 4 km od centra Zlatibora. Brvnare su potpuno ekološke napravljene od drveta, sa izvorskom vodom i solarnim napajanjem struje. Brvnara je idealna za smeštaj 4 osobe. Sadrži na prvom nivou dnevnu sobu sa prostranim kupatilo,kuhinjom i ustakljenom terasom, a na spratu prostranu sobu sa bračnim krevetom i dva odvojena kreveta. Na spratu takođe ima otvorenu terasu. Svaka brvnara ima sopstveno dvorište.Na zahtev gostiju u ponudi imamo i bicikle.
Iz brvnara možete uživati u pogledu na vrh Čigota. Idealno je za porodice sa decom jer u ovom delu nema saobraćaja, staze za šetanje su ispred kućica. Imate svoje dvorište i čitavo prostranstvo ispred sebe. Na 500m od nas je i restoran tako da se možete hraniti u njemu ili samostalno pripremati hranu. Idealno za uživanje u pravoj prirodi i lepotama Zlatibora.
Gosti po dogovoru mogu imati i časove joge - individualne ili grupne kao i radionce Pozitivne psihologije i radionice po programu Lujze Hej - Heal Your Life. Za naše goste možemo organizovati i izlete i razgledanje predela Zlatibora koje do sada nisu videli džipovima ili kvadovima.

Brvnare Mir ZlatiborBrvnare Mir Zlatibor avatar
na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

2-etažna kuća za izdavanje, Gajevi, 60 m2. Centralno.

Reklama
Reklama
80 €
Brvnare Mir Zlatibor