Lokal za izdavanje, Batajnički drum, 3.600€, 311m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 85396580 • Proveren: pre 3 meseca

3.600 €
Lokal
Batajnički drumZemun Polje, Zemun, Zemun opština, Beograd

Cena:
3.600 €
Tip:
lokal
Površina:
311 m²
Garaža:
1 garažno mesto
Infrastruktura:
terasa, lođa
Unutrašnje prostorije:
kupatila (2), toaleti (2)
Šifra oglasa:
85396580
Oglas ažuriran:
pre 3 meseca
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Poslovna zgrada, visoke A + klase poslovnog prostora, izuzetnog kvaliteta na lokaciji Batajnički drum, u blizini Batajničke petlje, čime je omogućena komunikacija u svim smerovima i uključenje na sve autoputeve. Ispred same zgrade nazlazi se  autobuska stanica gradskog prevoza (linije 73, 703 i 706).
Lokal se nalazi u zgradi vrhunskog dizajna, u čijoj izradi su korišćene italijanska i nemačka oprema. Centralno grejanje i hlađenje, video nadzor, alarm, kamere, 24/7 fizičko obezbeđenje objekta. Visina u lokalu je 3,4m2, s tim da lokal u jednom delu ima dve visine tako da je moguće formirati galeriju i time dobiti na kvadraturi. Trenutno funkcioniše podeljen na dve celine, ukupne površine 311m2, od kojih je jedna sa izlogom ka ulici, i može se koristiti kao izložbeni salon, dok je drugu celinu moguće koristiti za kancelarije ili kao magacinski prostor (ima sopstveni ulaz i prirodno osvetljenje). Moguće je i uklanjanje pregradnog zida čime bi se dobila jedna celina (sa ukupno 3 ulaza).
Lokal je opremljen granitnom keramikom velikih dimezija na podu, staklo se prostire celom dužinom prostora od poda do plafona, a veliki izlog prostor čini osvetljenim prirodnom svetlošću tokom celog dana. Na zidovima su delimično postavljene ekskluzivne tapete, što lokalu daje posebnu eleganciju.
Parking mesta za lokal su obezbeđena. Održavanje prostora uključuje spoljno odražavanje (fasada, prozori, krug zgrade, zelenilo) i održavanje zajedničkih prostorija.
Lokal izdaje pravno lice. Cena zakupnine je izražena bez PDV-a.

Reklama


Svi oglasi - KW Cvetković-Roškov Jasmina BucalovićJasmina Bucalović avatar
2 godine na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Lokal za izdavanje, Zemun Polje, 311 m2. Ima terasu, ima lođu, ima kupatilo, ima toalet. Ima garažno mesto.

Reklama
Reklama
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida