Kancelarija za izdavanje, Batajnički drum, 5.000€, 637m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 85396579 • Proveren: pre 3 meseca

5.000 €
Kancelarija
Batajnički drumZemun Polje, Zemun, Zemun opština, Beograd

Cena:
5.000 €
Tip:
kancelarija
Površina:
637 m²
Garaža:
1 garažno mesto
Infrastruktura:
terasa, lođa
Šifra oglasa:
85396579
Oglas ažuriran:
pre 3 meseca
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Poslovna zgrada visoke A + klase, izuzetnog kvaliteta u čijoj izradi i opremanju je korišćena vrhunska nemačka i italijanska oprema i materijali. U zgradi je sprovedeno centralno grejanje i hlađenje (na gas), kompletno je pokrivena video nadzorom, alarmom, kao i 24/7 fizičkim obezbeđenjem. Komunikacija između spratova je sa desne strane zgrade putničkim liftom, a sa leve strane je dostupno stepenište. Ispred zgrade, a pripadajuće samo ovom prostoru, obeležana parking mesta za zakupca poslovnog prostora.
Zgrada ima četiri etaže, a u ponudi su lokal u prizemlju površine 311m2 i poslovni prostor na trećem spratu, površine 637m2. 
Poslovni prostor je u fazi u kojoj je moguće prilagođavanje istog nameni i želji budućeg zakupca. U prostor su uvedeni grejanje, hlađenje, ventilacija, opremljen je mokri čvor, a postoji i jedan pregradni zid koji deli inače open space prostor i koji je moguće ukloniti i formirati jedinstvenu celinu, ili je moguće sam prostor dodatno pregraditi i izdeliti prema potrebi.
Zgrada je kompletno održavana, spolja se redovno održavaju fasada zgrade, prozori, krug zgrade, zelenilo i parking prostor, u samoj zgradi se posebno vodi računa o  zajedničkim prostorijama i (panoramskom) liftu.
Zgrada se nalazi na Batajničkom drumu, okružena poslovnim i industrijskim zgradama i objektima, a lokacija zgrade omogućava odličnu saobraćajnu povezanost i dobru komunikaciju u svim smerovima i uključenjem na sve autoputeve.
Ispred same zgrade se nalazi autobusko stajalište (linije 73, 703 i 706).
Odlična prilika!

Reklama

Svi oglasi - KW Cvetković-Roškov Jasmina BucalovićJasmina Bucalović avatar
2 godine na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Kancelarija za izdavanje, Zemun Polje, 637 m2. Ima terasu, ima lođu. Ima garažno mesto.

Reklama
Reklama
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida