Poslovni prostor za izdavanje, Kiš Ernea 4, 12.859€, 893m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 21 dana

12.859 €/ mesečno
Poslovni prostorpolunamešteno
Kiš Ernea 4Telep, Gradske lokacije, Novi Sad

Cena:
12.859 €
Tip:
poslovni prostor
Površina:
893 m²
Uknjiženost:
uknjiženo
Stanje:
novo
Spratnost:
2/2 sprata
Oglas ažuriran:
pre 21 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Привредна комора Војводине издаје модерно уређен пословни простор у срцу Новог Сада, на престижној локацији Киш Ернеа 4. Овај простран и добро осветљен простор идеалан је за различите врсте пословних активности. Без обзира да ли водите стартап, средње или велико предузеће, или корпорацију, наш пословни простор ће задовољити све ваше захтеве и потребе.

Главне предности овог пословног простора су:

  1. Изузетна локација: Киш Ернеа 4 се налази у једном од најпрестижнијих делова Новог Сада, са одличном инфраструктуром и лакоћом приступа. Аутопут је удаљен само неколико минута вожње, што омогућава брзу и једноставну везу са другим градовима и регионима.
  2. Пространост и функционалност: Наш пословни простор простире на 893м2, на другом спрату, пословне зграде и пружа довољно простора за организацију свих ваших пословних активности. Све просторије су добро распоређене и могу се прилагодити вашим специфичним потребама. Опремљен је свим неопходним техничким инфраструктурним системима.
  3. Добра повезаност: Поред близине аутопута, пословни простор се налази у непосредној близини важних локација као што су банка, пошта, ресторани, кафићи и друге услужне и трговинске установе. Ова повољна удаљеност омогућава лако сналажење и пружа додатну погодност за ваше запослене и пословне партнере.
  4. Безбедност: Безбедност је наша приоритетна брига. Пословни простор је опремљен сигурносним системима и видео надзором како бисте се осећали сигурно и безбрижно током радног времена. Постоји обезбеђење 24/7.
  5. Паркинг: Корисници пословног простора могу своја возила да паркирају на уличном делу, који се налази дуж ограде пословног простора.

Цена: 12€/м2 без ПДВ

Не пропустите ову изванредну прилику да унапредите своје пословање у јединственом окружењу које комбинује удобност, функционалност и престиж.

За све додатне информације, молимо вас да контактирате:
Горан Поганчев, 063549504, mailto:goran.pogancev@pkv.rs
Тања Летић, 063521275, mailto:tanja.letic@pkv.rs

Резервишите свој пословни простор већ данас и придружите се успешним компанијама које су већ препознале предности наше понуде. Добродошли у Киш Ернеа 4, Нови Сад - ваш нови пословни дом!

Reklama

Svi oglasi - Privredna komora Vojvodine Call CentarCall Centar avatar
3 meseca na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Poslovni prostor za izdavanje, Polunamešteno, Telep, 893 m2, na 2. spratu. Stanje - Novo, Klima.

Reklama
Reklama
Privredna komora Vojvodine
3 meseca na 4zida