Lokal za izdavanje, Pukovac, 2.000€, 1100m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: i-05840 • Proveren: pre 5 meseci

2.000 €
LokalpraznoTA peć
PukovacGradske lokacije, Doljevac

Cena:
2.000 €
Tip:
lokal
Površina:
1100 m²
Grejanje:
TA peć
Stanje:
novo
Spratnost:
prizemlje
Garaža:
1 garažno mesto
Unutrašnje prostorije:
kupatila (4)
Šifra oglasa:
i-05840
Oglas ažuriran:
pre 5 meseci
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Izdaje se prazan poslovni prostor u blizini Pukovca, blizu naseljenih kuća kao i drugih poslovnih objekata. Novije je gradnje i zbog svoje pozicije i lokacije, može biti višenamenski, pogodan za rad firmi i predstavništava iz različitih branši, trgovinske, proizvodne delatnosti i uslužnih delatnosti u vidu restorana, hotela i slično. Objekat je površine 1100m2, u prizemlju neto površine 930m2 i na spratu 170.25m2, spratnosti prizemlje i sprat. Nalazi se na placu ukupne površine 3909m2. Predviđen je za uslužne delatnosti i namenski je izgrađen kao restoran sa velikom salom, 519m2, polu izdvojenim barom, 9.25m2, ulaznim holom, 50m2 i izdvojenim delom za osoblje, 220m2. U tom delu nalaze se prijemna kancelarija, dva mokra čvora, tri izdvojene magacinske prostorije, kotlarnica, garderoba za osoblje, kuhinja koja je odrađena izuzetno profesionalno po svim standardima po Hasapu. Ima 128m2 i za sada je jedna prostorija, koja može da se pregrađuje po potrebi. Oba dela u prizemlju su povezana službenim i glavnim ulazom, oko objekta je ogroman slobodan plac, koji je predviđen za parking mesta i park. Na spratu su tri zasebne prostorije, svaka sa izdvojenim delom za mokri čvor, predviđene za kancelarije ili apartmane. Obe etaže povezuje stepenište u uglu ulaznog hola. Zgrada je izuzetno kvalitetna, novije gradnje, većim delom završena i obšivena spoljnom demit fasadom osim dela za osoblje, koje je u grubim radovima, kao i sprat. Kuhinja u prizemlju je obložena kompletno pločicama po standardima za takvu vrstu prostora, kao i ulazni hol i hodnik u poslovnom delu restorana. Svuda je postavljena kvalitetna pvc stolarija, razvedena je kompletna rasveta i struja u celom objektu, voda je u placu, hidrofor, kanalizacija je do puta pored placa. Plaćen je priključak za struju. Izdaje se ozbiljnim zakupcima na duži vremenski period, godinu dana i duže.
Agencijska usluga je 50 procenta od prve mesečne zakupnine. Za više informacija javite se na telefon agencije. Ovo je samo deo naše ponude. Naša preporuka Vaš izbor! Ovu kao i druge nekretnine možete pogledati na našem sajtu. Čekamo Vas!

Reklama

Svi oglasi - Kuća Petrović Kuća Petrović RentKuća Petrović Rent avatar
6 godina na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Lokal za izdavanje, Prazno, Gradske lokacije, 1100 m2, na prizemlju. Stanje - Novo, TA peć, ima kupatilo. Ima garažno mesto.

Reklama
Reklama
Kuća Petrović
6 godina na 4zida