Lokal za izdavanje, Miloja Đaka, 2.500€, 165m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 4682 • Proveren: pre 30 dana

2.500 €
Lokalpraznocentralno grejanje
Miloja ĐakaDedinje, Savski Venac, Beograd

Cena:
2.500 €
Tip:
lokal
Površina:
165 m²
Grejanje:
centralno grejanje
Stanje:
novo
Spratnost:
prizemlje/4 sprata
Parking:
1 parking mesto
Šifra oglasa:
4682
Oglas ažuriran:
pre 30 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

2.0, 165m2, lokal, PR/4, CG, tri ulaza, pet parking mesta, video nadzor

Dedinje spada u jedan od najlepših i najšumovitijih delova Beograda. Važi za elitni kraj grada, u kome se kultura i karakter individualnog stanovanja u privatnim kućama prepliće sa probranim susedstvom rezidencijalnih objekata, ambasada i manjih stambenih zgrada.

U prilici smo da vam ponudimo u zakup nov lokal u jednom od najlepših i najmirnijih delova Dedinja. Nalazi se na prizemlju zgrade novije gradnje. Dužom stranom je orijentisan ka ulici. Sastoji se iz velikog centralnog prostora i manjeg odvojenog dela u kome se nalazi i toalet. Tri ulaza ga čine lako deljivim, adaptibilnim i pogodnim za razne delatnosti. Pristup od ulice do jednog od ulaza je sa podnim grejanjem protiv ledenja i opremljen je rampom za invalide. Urađena je pripema za video nadzor sa osam kamera, kao i priprema za klime. Visina prostora je 3,3m. Kompletno je renoviran i nekorišćen. Grejanje je centralno. Uvedena je struja od 43kW. Lokal je pogodan za više namena, npr. za kancelariju, razne tipove salona, ordinaciju, a naročito za supermarket, ugostiteljski objakat, dečiju igraonicu, jer je kraj slabo pokriven tim delatnostima, pa trenutno nema konkurencije. 

Naročita pogodnost je da se uz lokal nude u zakup pet parking mesta po dodatnoj ceni od 100 EUR po parking mestu. Parking se po potrebi može pretvoriti u baštu ako se lokal koristi za ugostiteljske usluge. U slučaju dugovorčnog zakupa vlasnik je vrlo fleksibilan za razne vrste dogovora, uključujući uređenje ili deljenje prostora i razne režime, isklučivo legalne, naplate zakupa. 

Kontakt: 065 233 52 60
Reklama


Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Lokal za izdavanje, Prazno, Dedinje, 165 m2, na prizemlju. Stanje - Novo, Centralno. Ima parking mesto.

Reklama
Reklama
Galerija nekretnine