Kancelarija za izdavanje, Obilićev venac, 6.300€, 283m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 85442796 • Proveren: pre 1 mesec

6.300 €
Kancelarijanamešteno
Obilićev venacBeograd centar, Stari Grad opština, Beograd

Cena:
6.300 €
Tip:
kancelarija
Površina:
283 m²
Spratnost:
2/5 spratova
Infrastruktura:
terasa
Šifra oglasa:
85442796
Oglas ažuriran:
pre 1 mesec
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Obilićev venac, pešačka zona i trgovački centar nalazi se u zakonom zaštićenoj ambijentalnoj celini ”Knez Mihailova ulica”, sa nizom stambeno-poslovnih zgrada nastalih u periodu dvadesetoga veka. Kao jedna od najvrednijih ambijentalnih celina i lokacija grada, najuže je povezan sa Knez Mihailovom ulicom, Kosančićevim vencem i Kalemegdanskom tvrđavom, i čini jedno materijalno svedočanstvo kontinuiranog trajanja grada Beograda. Obilićev venac ne prestaje da se izgrađuje, ali u njemu ostaju dominantne zgrade podignute do 1940. godine.
U jednoj od takvih monumentalnih građevina iz 1934. godine, nagrađivanoj kao najlepša zgrada Beograda, predstavljamo Vam izuzetan stan čija je funkcionalnost i namena - poslovni prostor. Pozicioniran kao jedini na etaži, sastoji se od dve stambene jedinice koje formiraju jedinstvenu i funkcionalnu celinu, visine plafona 3,40m. Zgrada poseduje lift, interfon, centralno grejanje. U samom ulazu se nalaze poslovni subjeti.
Dvostrano je orijentisan (otvoren pogled prema Knez Mihailovoj i Francuskoj ulici sa jedne, i prema Maršala Birjuzova sa druge strane) i pun svetlosti, kompletno renoviran  modernim i najkvalitetnijim materijalima, zadržavši duh salonskog stana. Na stanu su prilikom renoviranja izvedeni sledeći radovi:
Promenjeno grejanje, sa kompletnom promenom instalacija i grejnih tela.Nova ulazna vrata (sigurnosna, 2kom).Kompletna stolarija prozorskih otvora aluminijum, drvo (unutra -SMAJ), prozori, balkonska vrata – komplet novo viskog kvaliteta, izgleda i toplotne i zvučne izolacije i zaštite.Sobna vrata dvokrilna i četverokrilna visoka, kompletno restaurirana.Terasa proširena, rekonstruisana, uradjena kompletna nova konstrukcija, sa novim izolacijama, novom keramikom I novim zidovima, stavljena mreža kao zaštita od golubova.Izradđen kompletan novi projekat za struju, tv, internet mrežu sa video nadzorom i alarmom.Kompletno uklonjen stari parket i avramenco sistem, i postavljena cela mreža novih instalacija, od grejanja, interneta, vode, kanalizacije, struje, klimatizacije i urađena nova betonska košuljica i novi partket i keramika.Proširivanje male terase tj. njeno pripajanje stanu i zatvaranje panelnim oblogama i staklomUrađena fasada na svim spoljnim zidovima koja pripadaju tarasama stana.Zidovi kompletno oguljeni, ponovo gletovani i okrečeni akrilnim bojama viskog kvaliteta.Struja - kompletno izmenjena instalacija, izvedena po novom projektu i prilagođena novim, modernijim potrebama rada i življenjaKlimatizacija - nove instalacije i uredjajiNov optički internet, dva Rek-a, provajder OrionKopmletno formirana 3 kupatila (od kojih jedno može biti ostava) i jedan wc, sa kompletno novim instalacijama, vrhunskom dizajnerskom granitnom keramikom, visoko kvalitetnom sanitarijom i galanterijom.Postoji instalacija vode i struje, sa mogućnošću formiranja 2 kuhinje (po potrebi).Mermerne klupice ispod prozorskih otvora i granitnih spolja.Kompletno restaurirane  (peskirane, ofarbane) metalne žaluzine, autentičnog izgleda (Zaštita spomenika) Minimalni period zakupa ovog prostora jeste 2 godine.
Uz ugovor o zakupu moguće je obezbediti i  dva parking mesta u javnoj garaži u neposrednoj blizini (potrebno je obratiti se Parking servisu sa zahtevom).
Vlasnik nepokretnosti je pravno lice. Cena zakupa je izražena bez PDV-a.
Uzimajući u obzir izuzetnu lokaciju, strukturu zgrade i u renoviranom ruhu na jedinstven način spoj modernog i starog šarma Beograda, pozivamo Vas da pogledate ovaj predivan prostor. Naše tople preporuke.

Reklama


Svi oglasi - KW Cvetković-Roškov Jasmina BucalovićJasmina Bucalović avatar
2 godine na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Kancelarija za izdavanje, Namešteno, Beograd centar, 283 m2, na 2. spratu. Ima terasu.

Reklama
Reklama
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida