1-etažna kuća za izdavanje, Rogojevac, 100€, 150m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 29 dana

100 €/ dan
150 m² 1 etaža namešteno
RogojevacRogojevac, Okolne lokacije, Kragujevac

Cena:
100 €
Tip:
Samostalna kuća
Površina:
150 m²
Broj etaža:
1-etaža
Broj soba:
2 sobe
Nameštenost:
namešteno
Režije:
uključene u cenu
Oglas proveren:
pre 29 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Pećinska Vila
Nalazi se u samom srcu Srbije,na 16 km od Kragujevca ka Gornjem Milanovcu ,u selu Rogojevac,u delu sela koje se zove Pećine.Naziv je nastao ,po pećini koja se nalazi u neposrednoj blizini,koja je bogata živom vodom...Pećine su misteriozna i fascinantna dela prirode! 
Sama ideja "Pećinska Vila" potekla je,od dve činjenice koje ne idu jedna bez druge....
Naime po priči predaka, život u zaseoku Pećine,bio je jako lep i zanimljiv, nekada i nestvaran...
Naime, legenda kaže ,da su se u blizini pećine,često mogla videti nestvarna bića,koje nije mogao videti svako,već samo neko čiste duše,i zdravih misli...Ta bića u narodu su poznata,kao Vile! Izgledale su prekrasno,imale su leptirasta ili vretenasta krila,dugu zlatnu kosu...Nekada davno,često su šetale,prozračne i nežne poput sna!Njihova duga kosa blistala je u zlatu,haljine satkane od latica ruža i ljiljana,najnežnijih nijansi...Tako lagane i prozračne, trčale su i plesale u vazduhu!
Ljubazne ,često su se sretale sa meštanima....Perija koje su posedovale,bila su u stanju pobediti zle demone ....Pad sa neba zvezde,znak su takve bitke!
Legenda kaže, da se i sada mogu sresti,ali da čovek mora biti čiste duše,i da čvrsto veruje...
Ljudi koji i dan danas žive u Pećinama(Rogojevac),vrlo su ljubazni,gostoprimljivi,rado i sa puno ljubavi prihvataju svakoga ko želi da ih poseti...Izolovan od gradskih gužvi, okružen prirodom,ovaj mali zaseok (Pećine),je raj za dušu!
Od sada sve to objedinjeno i usklađeno sa današnjim načinom života,nalazi se mesto za odmor "Pećinska Vila",sa bazenom,apartmanima....Idealno za odmor,ali i za proslave raznih veselja(rodjendana,devojačkih I momačkih večeri,žurki)... Kapacitet 4 do 6 osoba.
I da ne zaboravim,legenda kaže da se nikada ne zna,ko i kada može videti Vile...bitno je samo da verujete i budete što bolji ljudi!

Pećinska VilaPećinska Vila avatar
na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

1-etažna kuća za izdavanje, Namešteno, Rogojevac, 150 m2.

Reklama
Reklama
100 €
Pećinska Vila