Koje vrste banera postoje?

Šta čini brending uslugu?

Najčešća pitanja

Kako da se vaša agencija oglašava na sajtu za nekretnine 4zida.rs?

Da bi se vaša agencija za nekretnine oglašavala na našem sajtu, potrebno je da bude u registru posrednika. Prodajni savetnik, koga možete dobiti na broj telefona 011/71-50-191, će vam pružiti potrebnu podršku oko otvaranja naloga na našem sajtu i izbora odgovarajućeg paketa pretplate.

Koji paket pretplate je najbolji za vašu agenciju?

Oko izbora paketa pretplate, možete se konsultovati sa prodajnim savetnikom koji će vam, na osnovu želja, ali i potreba vaše agencije, preporučiti najbolji paket.

Kako da promenite paket pretplate?

Krediti služe za aktiviranje dodatnih usluga uz pomoć kojih promovišete vaše oglase i ostvarujete bolje efekate oglašavanja. Zahvaljujući njima, lakše dolazite do vaših potencijalnih kupaca i brže realizujete transakcije.
Za više informacija o kreditima i načinima korišćenja pročitaj detaljno uputstvo o kreditima ili pozovi svog prodajnog savetnika.

Gde možete da vidite efekte vašeg oglašavanja i kako da ih poboljšate?

Efekti oglašavanja su uvek dostupni i jasno vidljivi. Oni se prikazuju u nalogu svakog agenta registovanog na našem sajtu, u odeljku moja4zida. Korišćenjem kredita, uz pomoć kojih se aktiviraju dodatne usluge, možete dodatno promovisati vaše oglase, kao i brend vaše agencije. Unapređivanjem oglasa kroz detaljnije opise, kvalitetnije fotografije ili definisanjem precizne lokacije, povećavate atraktivnost svojih oglasa.

Šta da radite ako u toku meseca potrošite sve kredite iz paketa?

Naša preporuka u tom slušaju je da pređete na veći paket pretplate sa više kredita. Veći paketi imaju viši popust na cenu kredita, čime ostvarujete uštedu. Ukoliko vam je samo trenutno potrebno više kredita, dodatni paket kredita možete dokupiti u bilo kom momentu. Za više informacija o paketima ili dodatnim kreditima, pozovite prodajnog savetnika na broj 011/71-50-191.

Na koje još načine možete da promovišete vašu agenciju?

Najbolji način za promociju vaše agencije je putem banera ili brending usluge. Prodajni savetnik će vam dati sve potrebne informacije o aktuelnoj ponudi banera i brending usluga i pomoći vam pri izboru najbolje opcije za vas.

Kako možete da otkažete oglašavanje na našem sajtu?

Usluge oglašavanja na 4zida.rs su na mesečnom nivou. Ukoliko želite da otkažete oglašavanje, potrebno je da svom prodajnom savetniku u tekućem mesecu prosledite mejl o otkazivanju usluge za naredni mesec.

Nismo odgovorili na konkretno pitanje?

Kontaktirajte korisničku podršku:

Za naručivanje paketa i prodajne informacije

kontaktirajte službu prodaje:

Cenovnik je namenjen oglašavanju nekretnina od strane privrednih društava i preduzetnika koji su upisani u Registar posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija