Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 121 projekata za Beograd. Pretraži ih

Bata Lakina

Bata-Lakina 3, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Bata Lakina

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
Podno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 3
Lift Nepoznato
Tip parkinga Iznad zemlje, Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Balkon
Lođa
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a
Podno grejanje
Pločice

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Bata Lakina

Lokacija Bata Lakina

Bata-Lakina 3, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Bata Lakina

 

Moderan i savremen objekat u izgradnji u ulici Bata Lakina br.3 na Paliluli lociran je u neposrednoj blizini Omladinskog stadiona i Bogoslovije, i udaljen je manje od deset minuta vožnje od Trga republike i užeg centra grada.

Objekat spratnosti Po+Pr+3+Pk imaće stanove od 35m2 do 100m2 sa jednom, dve i tri spavaće sobe kao i podzemnu etažu sa parking mestom za svaku stambenu jedinicu. Kao i svi naši objekti, ovaj objekat se nalazi u veoma mirnoj ulici i karakteriše ga mali broj stanova koji će biti izgrađeni u skladu sa najvišim građevinskim standardima koji odgovaraju potrebama savremenog života.

Unutrašnjost stanova biće opremljena hrastovim parketom, italijanskom granitnom keramikom prve klase, PVC stolarijom sa nisko-emisionim staklom, električnim grejanjem sa aluminijumskim radijatorima u kombinaciji sa podnim grejanjem u svim prostorijama gde je postavljena keramika i kvalitetnim sigurnosnim vratima, dok će terase biti opremljene granitnom neklizajućom keramikom.

Poseban akcenat biće stavljen na opremanje kupatila gde će biti ugrađene walk-in tuš kabine u staklu kao i sanitarije i baterije poznatih svetskih brendova Villeroy & Boch i Hans Grohe.

Unutrašnjost samog objekta pratiće kvalitet radova u stambenim jedinicima. Objekat će imati električni lift, video interfon, granitnu keramiku u hodnicima i gelendere od kovanog gvožđa, a fasada od kamene vune obezbediće izuzetnu energetsku efikasnost celokupnog objekta.

Završetak objekta i useljenje predviđeno je za jul mesec 2020.godine.

Da li imaš pitanje?
Bata Lakina
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada