Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

ITG d.o.o.

ITG d.o.o.

 Preduzeće za inženjering, trgovinu i građevinarstvo "ITG" d.o.o. Smederevo osnovano je 13.01.1992.godine. Profesionalni odnos prema radu i zavidan nivo organizacije dostignut je u prvim godinama rada  kada se preduzeće pretežno bavilo investicijama u građevinarstvu ali se  radi profesionalnijeg procesa rada I podizanja kvaliteta gradnje već nakon nekoliko godina postoj...

 Preduzeće za inženjering, trgovinu i građevinarstvo "ITG" d.o.o. Smederevo osnovano je 13.01.1992.godine. Profesionalni odnos prema radu i zavidan nivo organizacije dostignut je u prvim godinama rada  kada se preduzeće pretežno bavilo investicijama u građevinarstvu ali se  radi profesionalnijeg procesa rada I podizanja kvaliteta gradnje već nakon nekoliko godina postojanja ušlo u process formiranja kompletne građevinske operative unutar preduzeća. Stoga danas preduzeće ITG poseduje kompletnu operativu sa 130 stalno zaposlenih radnika, od toga 20% visoko obrazovan stručni kadar, poseduje sopstvenu fabriku betona kao I svu mehanizaciju i opremu potrebnu da se jedan objekat završi od iskopa do krova poštujući rokove i zadati kvalitet.

Vođeno sigurnom rukom, umećem pravog stvaraoca i vizionara preduzeće je ostvarilo brz rast i postalo lider građevinarstva u regionu. Pored mnogobrojnih stambeno poslovnih objekata o kvalitetu rada i ozbiljnosti firme govore i mnogobrojni industrijski objekti koje je preduzeće ITG d.o.o. sagradilo u svojoj višedecenijskoj karijeri.

ITG danas uživa veliki ugled u regionu zahvaljujući stručnom i profesionalnom prilazu svakom poslu, korišćenjem savremenih građevinskih mašina i opreme, kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova, prvenstveno bazirajući se na kvalitet radova i sigurnost investitora. ITG pretežno gradi stambeno poslovne objekte, industrijske objekte, čelične i betonske hale i skladišta, šoping centre, objekte sa posebnom namenom.

Kompanija koja trenutno zaposljava 130 ljudi, poseduje sopstvenu operativu I strucni kadar za gradnju objekata. Nastupa I kao investitor I izvodjac objekata koje gradi. 

39
Broj sagrađenih zgrada
1992
Godina osnivanja

Sve zgrade ITG d.o.o. : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih