Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 122 projekata za Beograd. Pretraži ih

Čelopečka 7

Čelopečka 7, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Čelopečka 7

Završeno Status gradnje
Da Uknjiženo
35 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 6
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2019
Energetski pasoš Ima

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Čelopečka 7

Lokacija Čelopečka 7

Čelopečka 7, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Čelopečka 7

Novogradnja Beograd

Stambeni objekat, spratnosti 2Po+P+6+Ps, sa 35 stanova i parkingom u podzemnoj garaži u dva nivoa, u ul. Čelopečka br. 7 u samom centru grada (Vukov spomenik) sa fanstastičnim pogledom na grad.

Kvalitetna novogradnja sa visokim stepenom toplotne i zvučne izolacije, što omogućava i adekvatnu uštedu energije i najkvalitetnijim ugrađenim materijalima. Stanove će biti opremljeni sigurnosnim ulaznim vratima Bosal, hrastovim parketom, šestokomornom PVC fasadnom stolarijom, domaćom keramikom I klase, stepeništa i terase će biti obložene italijanskom granitnom keramikom, centralno grejanje uz kalorimetre. Sendvič zid. 

Zgrada smeštena između dve najbitnije saobraćajnice na Vračaru kod Vukovog spomenika što omogućava dobru vezu sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini autobuski i tramvajski prevoz. U bližoj okolini predmetne lokacije nalazi se obdanište, osnovna škola, fakulteti, prodavnice, lokali, javne ustanove i institucije, kao i mnogobrojne stanice gradskog prevoza.

Da li imaš pitanje?
Čelopečka 7
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada