Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 97 projekata za Beograd. Pretraži ih

Nevesinjska 1a

Nevesinjska 1a, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Nevesinjska 1a

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
30 Broj stanova
Toplotna pumpa Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 6
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2020
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Nevesinjska 1a

Nevesinjska 1a, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Nevesinjska 1a

Novogradnja Beograd

U samom srcu Beograda, na Vračaru, gde se na jedinstven način spaja drevno i savremeno, na mestu mešanja tradicionalnog i kosmopolitskog duha, izabrano je idealno mesto za gradnju luksuzne stambeno-poslovne zgrade.

Objekat će se nalaziti na početku Nevesinjske ulice, možda i najlepše ulice Vračara, prepoznatljive po širini uličnog fronta, osunčanosti tokom celog dana, šarmantnim kafeterijama i restoranima smeštenim u jedinstvenu zelenu oazu. Nadomak čuvene i sada moderno uređene Kalenić pijace, velelepnog Hrama Svetog Save, uz dečije vrtiće, škole, igrališta, bolnice, pozorišta i ostale sadržaje u neposrednoj blizini, koje ovu lokaciju čine idealnim mestom za stanovanje.

Zgrada se sastoji iz dve podzemne etaže sa parking mestima, ostavama i tehničkim prostorijama, prizemlja sa ulaznim holom, lobijem i portirnicom, dok su na sedam spratova organizovani dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi. Svaki od stanova ima terasu ili lođu, a za sve stanare je obezbeđeno parking mesto i stanarska ostava. Zgrada ima jedan glavni ulaz, kolski ulaz i lift. 

Vrhunski materijali

Holovi i stanovi su opremljeni prestižnom opremom i završnim materijalima vrhunskog kvaliteta i dizajna, u skladu sa estetikom kakvoj težimo.

Stručni tim arhitekata, dizajnera enterijera, kao i ostali profesionalci koji realizuju naš projekat, deo su drugačijeg koncepta stanovanja koji stvaramo.

Rešenja za vaš prostor spoj su ideje, dizajna i estetskog umeća koji će sinhronizovati spoljašnji i unutrašnji izgled objekta. Naša estetika zasnovana je na čistim, jednostavnim formama, oplemenjenim luksuznim detaljima, svetlošću i zelenilom.

Fasada

Ventilisana fasada se može definisati kao spoljni pokrivač i metod zaštite za zgrade, koji se sastoji od šupljine između konstruktivnog zida zgrade i njene fasadne obloge. Pridev „ventilisana“ se koristi jer šupljina omogućava prirodnu i kontinuiranu ventilaciju zida zgrade, slično efektu dimnjaka (hladni vazduh ulazi unutra sa dna i izlazi topao na vrhu). Samim tim, sa „cirkulacijom vazduha“ na zidu, uobičajena vlažnost i tipična kondenzacija tradicionalnih fasada se izbegava i postiže se veći izolacioni komfor.

U pogledu toplotne energije, ventilisane fasade smanjuju količinu toplote koju apsorbuje zgrada u toplim vremenskim uslovima usled delimične refleksije sunčevog zračenja od strane omotača, ventilisanog vazdušnog sloja i zbog primene izolacionih materijala (tvrdo presovana kamena vuna), čime se postiže znatno smanjenje troškova klimatizacije objekta. Obrnuto, zimi, ventilisani zidovi uspevaju da zadrže toplotu, što dovodi do uštede u pogledu grejanja. Ventilisana fasada garantuje visok nivo životnog komfora.

Krov

Važan element svakog stambenog objekta je svakako krov. Planirano je izvođenje poluintenzivnog zelenog krova koji ima mogućnost fizičke dostupnosti korisnicima i sastoji se od travnatih površina, perena ali i žbunastih formi koje nemaju razgranat korenov sistem, na debljini supstrata od oko 30 cm. Ovakav sistem je idealan za efikasno upravljanje atmosferskim vodama, ali ne treba zanemartiti i njegovu funkciju u termoregulaciji objekata. Na krovu objekta neće se nalaziti nikakva oprema, niti instalacije koje bi proizvodile buku.

Bravarija i stolarija

Fasadna bravarija (staklene stene, prozori i balkonska vrata) izrađuju se u potpunosti u sistemu najkvalitetnijeg svetskog proizvođača Schüco. Profili su aluminijumski, velike ugradne dubine štoka u kombinaciji sa trostrukim niskoemisionim staklom, a koji se primenjuju isključivo kod visoko izolovanih objekata, zadovoljavaju standarde pasivne kuće (en. razred A+). Velike staklene stene na dnevnim i spavaćim sobama omogućavaju pun pogled prema terasi i spoljnjem prirodnom okruženju.

Ulazna sigurnosna vrata visine 240cm i širine 110cm blindirana su i pružaju maksimalan stepen protivprovalne i protivpožarne zaštite. Sigurnosna kasa-brava sa zaključavanjem u tri smera i šest tačaka, poseduje i tri fiksna šipa za blokiranje šarki, a odlikuje ih visoka zvučna izolovanost. Visokokvalitetna unutrašnja vrata visine 240cm i širine 90cm (100cm) izrađena su od lameliranog drveta, čiji je štok obložen medijapanom debljine 6mm, a okov vrata sadrži tri skrivene šarke i najkvalitetniju magnetnu bravu. Završna obrada krila i štokova je prirodni drveni furnir. 

Da li imaš pitanje?
Nevesinjska 1a
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada