1-etažna kuća na prodaju, Moravska, 31.000€, 194m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 81547431 • Proveren: pre 1 mesec

31.000 €
194 m² 1 etaža
MoravskaVelika Plana, Okolne lokacije, Prokuplje

Cena:
31.000 €
Cena po m2:
160 € / m2
Površina:
194 m²
Broj etaža:
1-etaža
Broj soba:
3 sobe
Plac:
8.95a plac
Unutrašnje prostorije:
kupatilo
Šifra oglasa:
81547431
Oglas ažuriran:
pre 1 mesec
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Predmet prodaje se nalazi u ulici Moravska u Lozoviku, opština Velika Plana, udaljen je 350m od centa Lozovika. U užem okruženju nalaze se drugi stambeni objekti kao i manji procenat maloprodajnih objekata.  
 List nepokretnosti 
 Katastarska parcela 
 Broj dela  
 Površina pod objektom 
 Vrsta zemljišta- kultura 
 Način korišćenja 
 Pravni status 
 Spratnost 
 Bruto površina m2 
 5590 
 11301 
 1 
 72 
 Ostalo građevinsko zemljište u svojini - zemljište pod zgradom i drugim objektom 
 Porodiča stambena zgrada 
 Objekat izgrađen bez odobrenja za gradnju  
 Pr 
 72 
 2 
 85 
 Ostalo građevinsko zemljište u svojini - zemljište pod zgradom i drugim objektom 
 Pomoćna zgrada 
 Objekat izgrađen bez odobrenja za gradnju  
 Pr 
 85 
 3 
 46 
 Ostalo građevinsko zemljište u svojini- zemljište pod zgradom i drugim objektom 
 Pomoćna zgrada 
 Objekat izgrađen bez odobrenja za gradnju  
 Pr 
 46 
 4 
 500 
 Ostalo građevinsko zemljište u svojini - zemljište    uz zgradu i drugi objekat 
 / 
 / 
 / 
 500 
 5 
 192 
 Ostalo građevinsko zemljište u svojini - Voćnjak 3. klase 
 / 
 / 
 / 
 192 
  
 *Napomena: Uvidom na licu mesta utvrđeno da je upisani objekat 3 porušen a da se na parceli pored objekata 1 i 2 nalaze dva nelegalno izgrađene zgrade od kojih je jedna stambeno porodična kuća a drugi pomoćni objekat – poljski wc. 
 Katastarska parcela na kojoj se nalaze predmetne nepokretnosti nepravilnog je oblika, nalazi se na ćošku ulica Moravske i 1.Maja. Ograđena betonskom ogradom, ravana bez deformacija i pojava koje bi ukazivale na nestabilnost, uređena zelenim površinama. Širina fronta sa prednje strane je cca 20m. Glavni ulaz u parcelu je iz ulice Moravske  gde se nalazi i pešački ulaz. Pristup motornim vozilima na parcelu nije moguć.  
 Objekat 1 – upisan u LN kao stambeno porodična zgrada, izgrađena bez odobrenja za gradnju, upisane spratnosti Pr, površine pod objektom 72m2. Građena cca 1970.godine u ulici Moravska br.6 na kat.parc.11301 K.O. Lozovik, u faktičkom stanju predstavlja kuću koja nije u funkciji, devastirana. Pristup objektu sa kote terena parcele preko par stepenika. Predmet procene dvostrano orjentisan, izgrađen materijalima standardnog kvaliteta za period u kome je građena. Sastoji se od trema, ulaznog hodnika, dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom. Izmerena neto površina iznosi cca 52m2, bruto površina iznosi 72m2. Neophodna ulaganja za ponovno korišćenje. 
 Objekat 2- upisan u LN kao pomoćna zgrada, izgrađena bez odobrenja za gradnju, upisane spratnosti Pr, površine pod objektom 85m2. Građena cca 1970.godine u ulici Moravska na kat.parc.11301 K.O. Lozovik, u faktičkom stanju predstavlja pomoćnu zgradu podeljenu u tri  funkcionalne celine. Prva celina sastoji se od trema, letnje kuhinje  i špajza, druga i treća celina predstavljaju ostave sa zasebnim ulazima. Izmerena neto površina iznosi cca 67m2, bruto površina iznosi 85m2. Objekat u funkciji u izvornom stanju. Pristup objektu sa kote terena parcele. Predmet procene dvostrano orjentisan, izgrađen materijalima standardnog kvaliteta za period u kome je građena. Neophodna ulaganja. 
 Novoizgrađeni objekat – u faktičkom stanju predstavlja stambeni objekat kuću u funkciji, građenu bez pravno građevinske dokumentacije u periodu cca 2019.godine. Pristup objektu sa kote terena parcele, četvorostrano orjentisan,funkcionalan, sa dovoljno izvora dnevne svetlosti, izgrađene čvrstim materijalima montažnim načinom gradnje. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, sobe. Izmerena neto površina iznosi cca 30,5m2, bruto površina iznosi 37m2. Objekat u održavanom stanju. Konstrukcija ramovski sistem ab stubovi i grede, zidovi opekarski proizvodi/rigips ploče, temelji AB, krovna konstrukcija drvena pokrivač crep, fasada demit, spoljna stolarija PVC i unutrašnja stolarija drvo, pod keramičke pločice/laminat, zidovi malterisani bojeni. 
 Zemljište koje je upisano u listu nepokretnosti kao zemljište oko objekta i voćnjak 3. Klase je sastavni deo stambenog domaćinstva. Koristi se kao zelena  površina koja se neobrađuje biljnim kulturama. 
Reklama


Stambeni krediti

*Kalkulator je informativnog karaktera.

Da li sam kreditno sposoban?

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

1-etažna kuća za prodaju, Velika Plana, 194 m2. Ima kupatilo.

Reklama
Reklama
KW Cvetković-Roškov
2 godine na 4zida