Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 19 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Queen of Zlatibor

Jovanke Jeftanovic 115, Zlatibor, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Queen of Zlatibor

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
7 Broj stanova
Toplotna pumpa Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 0
Lift Putnički
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2023
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Queen of Zlatibor

Jovanke Jeftanovic 115, Zlatibor, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Queen of Zlatibor

Na najprestižnijoj lokaciji Zlatibora, izgrađen je najmoderniji apart hotel regiona - Kraljica Zlatibora. 

Svi apartmani u ponudi su opremljeni luksuznim nameštajem, vrhunskom stolarijom i najkvalitetnijom keramikom.

Dizajn i arhitektura hotela su urađeni po najvišim svetskim standardima, poštujući savremene arhitektonske trendove, o čemu govori i činjenica da je Kraljica prozvana "Sent Moritz Zlatibora", što ujedno govori i o njenom ekskluzivitetu.

Jedna od glavnih odlika hotela Kraljica Zlatibora je implementacija vrhunske opreme i poštovanje svih svetskih standarda prilikom nabavke i instalacije. 


Celokupna bravarija i prozori nose oznaku najboljeg svetskog proizvođača, i predstavljaju proizvode vrhunskog kvaliteta i postojanosti.
Povećavaju udobnost objekta, vrše fantastičnu zvučnu i toplotnu izolaciju, podižući energetsku efikasnost na maksimum.

 
Hotel je opremljen naprednim online sistemom po principu Sve na klik. Omogućeno je upravljanje brojnim funkcionalnostima preko intuitivnog displeja, uz obezbeđivanje potpuno prilagođenog personalizovanog iskustva i udobnosti. 

U sve apartmane je ugrađen najsavremeniji hotelski smart TV, koji poseduje brojne funkcionalnosti, od gledanja online video sadržaja, preko servisnih informacija, video igara, TV programa. 

Queen of Zlatibor je prvi hotel u jugoistočnoj Evropi, a ujedno i u Srbiji koji poseduje Zelenu kartu, što pokazuje težnju investitora da po najvišim ekološkim i etičkim merilima realizuje gradnju ovog jedinstvenog, hedonističkog objekta. 

Optički internet je obezbeđen za sve goste hotela, uz vrhunsku konekciju od čak 1000 mb/s, 24/7, što omogućava održavanje online sastanaka, video stream i neometano poslovanje sa udaljene lokacije. 

Nameštaj u hotelu je odabran pažljivo, od strane vrhunskih arhitekata enterijera, prilagođen najistančanijem ukusu stvarajući dodatnu, trajnu vrednost. 

Prilikom odabira keramičkih elemenata, vodilo se računa pre svega o dizajnu i kvalitetu, te je odabrana španska i italijanska keramika, vrhunskih svetskih proizvođača. Keramika predstvalja poseban dragulj svakog apartmana. 

Room service preko mobilne aplikacije je na raspolaganju 24/7. Moguće je poručiti bilo koju vrstu posluženja pravo u apartman, u bilo koje doba. 

Hotel poseduje neophodne bezbedonosne sertifikate, a za održavanje sistema su zaduženi vrhunski stručnjaci.

Bezbednost gostiju i imovine je na prvom mestu i osigurana je najmodernijim sistemom video nadzora, koji omogućava pravovremeno reagovanja i centralizovano upravljanje. Sistem dojave požara se nalazi u svakom apartmanu i jedan je od najsavremenijijh, obezbeđujući vreme odziva od nekoliko sekundi od pojave rizične situacije. 

Hotelski concierge stoji na raspolaganju gostima i obezbeđuje podršku u bilo kojoj aktivnosti, od zakazivanja termina za bazen ili spa, preko organizovanja kafea i restorana, šetnje sa vodičem i personalnih treninga. Takođe, concierge će pomoći i u VIP zakupu bazena i spa centra, uz mogućnost odabira play-liste tokom uživanja. 

Po prvi put u jugoistočnoj Evropi je impementiran najsavremeniji energetski sistem, najvišeg kvaliteta, uz poštovanje svetskih standarda i očuvanje energije na svim nivoima. 

Svim vlasnicima apartmana je na raspolaganju luksuzni spa centar, restoran Princess, igraonica za decu, teretana i još mnogo drugih sadržaja.

Novosti Queen of Zlatibor

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

5.11.2021.
+ 4 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (7)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

5.11.2021.
+ 12 Fotografija
Dodate su nove fotografije (15)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Queen of Zlatibor
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada