Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 122 projekata za Beograd. Pretraži ih

Blok 63

Ugao Vojvođanske i Gandijeve, Beograd, Srbija

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - Blok 63

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
176 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kalorimetar Da
Spratnost 10
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2022
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Location of Blok 63

Ugao Vojvođanske i Gandijeve, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Blok 63

Prodaja stanova Beograd

Kompanija Uzor promet Vam predstavlja svoj novi projekat u najbrže rastućem delu Novog Beograda, na uglu Ulica Vojvođanske I Gandijeve u Bloku 63. Mikrolokacija je odlično infrastrukturno pozicionirana, tako da sve što Vam je bitno za ugodan život nalazi se na dohvat ruke. U neposrednoj blizini nalaze se vrtići, škole, pijaca, trgovinski lanci, tržni centri, kao i autobuske i tramvajske stanice koje povezuju ovaj deo grada sa ostalim delovima prestonice. 

Objekat se sastoji iz dve lamele spratnosti Po+Pr+9+Ps sa 4 lokala u prizemlju, 176 stanova i preko 200 parking mesta. Za materijalizaciju i završne obrade objekta biće korišćeni visokokvalitetni materijali u skladu sa planiranim sadržajima objekta i principima energetske efikasnosti. Unutrašnje površine biće obrađene u skladu sa namenom prostora i prema projektu enterijera koji treba da budu u skladu sa najvišim funkcionalnim i estetskim standardima. Za obradu spoljnih površina partera planirano je dekorativno popločavanje - kombinacija kamenih i betonskih obloga, asfaltirane površine na saobraćajnicama i travnate površine sa različitim vrstama vegetacije. Centralno grejanje sa ugrađenim kalirometrima za kontrolu potrošnje sa takozvanim “pauk sistemom” gde je svako grejno telo poseban krug na ormariću što ima mnogo prednosti u daljoj eksploataciji i održavanju. Svaki stan je klimatizovan zasebnim klima uređajem – split i multisplit sistemom. 

Planirani rok useljenja je mart 2022. godine. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte našu prodajnu kancelariju na broj telefona 066/88-41-450 ili pišite nam na mejl adresu prodaja@uzorpromet.com. Radno vreme prodajne kancelarije koja se nalazi na samom gradilištu je od ponedeljka do petka 9-17h i subotom 9-13h. Kompetnu ponudu i reference možete pogledati na našem sajtu www.uzorpromet.com 

Novosti Blok 63

Novi tlocrti

12.5.2021.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

8.4.2021.
+ 25 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (28)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

5.4.2021.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Blok 63
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada