Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Razvoj Janić doo

Razvoj Janić doo

Razvoj Janić doo

Kompanija "Razvoj" sa sedištem u Subotici, osnovana je 1991. godine od strane inženjera Janić Živojina. Ona je prvi prethodnik današnje kompanije "Razvoj Janić" doo čija je osnovna delatnost visokogradnja, izgradnja stambenog i poslovnog prostora, kao i rekonstrukcije i dogradnja objekata.

Realizacija investicionih projekata uz ispunjenje dogovorenih rokova čine ovu kompaniju sigurnim partnerom u ovoj oblasti. Za postizanje i stalno unapređivanje kvaliteta odgovorni su zaposleni na svim nivoima. Velika stručnost i iskustvo naših inženjera i tehničara koji prate i primjenjuju nova saznanja i dostignuća tehnologije građenja i materijala, omogućava nam da maksimalno poštujemo potrebe i zahteve kupaca.

Za nešto više od dve decenije postojanja, kompanija "Razvoj Janić" podigla je brojne objekte u Subotici postavši tako prepoznatljiva na tržištu investicija i izgradnji stambenog i poslovnog prostora, uz tendenciju da postane lider u ovoj oblasti.

1991
Godina osnivanja

Sve zgrade Razvoj Janić doo : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih