Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Svi oglašivači Srbija

Godina osnivanja : 2014
Izgrađeni objekti : 0
SKVER PLUS DOO

SKVER PLUS DOO iz Novog Sada bavi se projektovanjem, izgradnjom i prodajom stanova i poslovnog prostora.
Firma je osnovana 2014. godine kao prirodan spoj ideja osnivača i biroa za projektovanje i inženjering k2-kovačević konstrukcije.
Iza nas je decenijsko iskustvo u projektovanju i izvođenju više od 200.000 m2 kompleksnih i zahtevnih objekata. 

Godina osnivanja : 2018
Izgrađeni objekti : 0
Niko Immo

Niko Immo je domaća kompanija koju predvodi tim sa iskustvom u razvoju stambenih objekata u inostranstvu.
Ekskluzivni zastupnik prodaje je kompanija West Properties. 

Godina osnivanja : 2019
Izgrađeni objekti : 0
Polis Invest

PolisInvest doo je mlada kompanija koju čini tim stručnjaka iz oblasti građevine, mašinstva i ekonomije. Svako do nas svojim iskustvom i znanjem doprinosi uspešnoj realizaciji projekta. Okupila nas je zajednička ideja o stvaranju domova i poslovnih prostora koji u istoj meri ispunjavaju uslove vrhunskog kvaliteta, visoke funkcionalnosti i izbalansirane estetike.

Izbor...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2016
Izgrađeni objekti : 0
"Zoned blok" doo

 Osnovna delatnost društva su investicije i izgradnja stambeno-poslovnih objekata uz prateću administrativno-tehničku dokumentaciju. Od samog osnivanja društvo se razvija kroz poslovanje u oblasti izgradnje stambeno-poslovnih objekata.

Visok nivo operativne stručnosti, zajedno sa rukovodstvom društva omogućili su izgradnju u skladu sa standardima i zahtevima ...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2009
Izgrađeni objekti : 6
Immo centar nekretnine doo

Posle višegodišnjeg ispitivanja tržišta i rada u nekretninama dana 15.08.2009. godine, zvanično je nastalo preduzeće „IMMO CENTAR NEKRETNINE“ d.o.o. Sedište firme nalazi se u Novom Sadu, u neposrednoj blizini SPENS-a, Opštinskog suda i strogog centar grada, u ulici Pavla Simića br.6.
Za veoma kratak period postali smo jedni od vodećih lidera na novosadskom tržištu nekretn...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2016
Izgrađeni objekti : 0
GREDA BUILDING BGD DOO BEOGRAD

GREDA BUILDING BGD DOO BEOGRAD osnovana je nakon više od deset godina profesionalnog iskustva u izgradnji reprezentativnih stambeno - poslovnih objekata, sa namerom da na atraktivnim lokacijama ponudi visoko kvalitetne stanove za udoban i praktičan gradski život.

Godina osnivanja : 1993
Izgrađeni objekti : 1
Marmil Inženjering d.o.o.

Marmil Inženjering d.o.o. je preduzeće za građevinarstvo, promet i usluge. Osnovne delatnosti preduzeća su izgradnja i prodaja stanova i proizvodnja i isporuka gotovog betona. 

Mi se bavimo

Izvođenjem svih vrsta građevinskih radova visokogradnje i niskogradnje, izgradnjom i prodajom stanova, proizvodnjom, isporukom i ispitivanjem gotovog...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2007
Izgrađeni objekti : 0
M&V HOME d.o.o.

 Privredno društvo M&V HOME d.o.o. je osnovano 2007. godine u Beogradu, sa ciljem vođenja projekata:

  • izgradnje stambenih zgrada i poslovnih zgrada,
  • izvođenje grubih građevinskih radova,
  • adaptacije stanova i poslovnih prostora,
  • realizaciju završnih zanatsko građevinskih radova po principu "ključ u ruke".

Vođenje p...

Idi na profil oglašivača
Izgrađeni objekti : 0
Montex Development doo

Za viziju projekta „Zelena avenija“ zaslužan je tim ljudi preduzeća Montex Real Estate d.o.o.

Izuzetno smo ponosni na ljude koju predstavljaju ovu uspešnu firmu,a koja se bavi investicijama i projekt menadžmentom u oblasti izgradnje poslovno-stambenih objekata. Naš tim sačinjavaju stručnjaci bogati iskustvom u projektovanju, konsaltingu, izgradnji, marketingu i prodaj...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 1999
Izgrađeni objekti : 0
BG PROJEKT

Osnovna delatnost firme je izgradnja i prodaja nekretnina. BG PROJEKT je kompanija sa bogatom tradicijom u građevinarstu Srbije. Tokom više od 20 godina poslovanja, razvila se u uspešan poslovni sistem koji je realizovao brojne stambene i stambeno - poslovne objekte. Velika stručnost i iskustvo naših inženjera i tehničara koji prate i primenjuju najnovija tehnološka dostignu...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2017
Izgrađeni objekti : 0
Home For You

ISTORIJAT KOMPANIJE

Firma Home For You je osnovana 2017. godine sa ciljem izgradnje novih poslovno stambenih objekata. Ovo ne znači da je to početak rada u građevinskoj industriji za ljude koji su osnovali ovo preduzeće, naprotiv, mi posedujemo jako veliko iskustvo radeći predhodne projekte, kroz druga preduzeća.

Spajanjem firm...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2018
Izgrađeni objekti : 0
Vlamar Investments doo

Vlamar investments je kompanija osnovana 2018. godine sa ciljem da razvija projekte izgradnje stambeno-poslovnih zgrada. Primena najviših standarda u projektovanju i gradnji, ekološki materijali, jedinstvo najbolje građevinske tradicije sa savremenim trendovima i okrenutost prema Kupcu su stubovi razvoja Vlamar Investents-a. 

Godina osnivanja : 2011
Izgrađeni objekti : 0
Royal Stroj Group

Naše znanje u polju građevine sticali smo internacionalniim radom u poslednjih 25 godina. Prevashodno radeći u Rusiji, Aziji i Bliskom istoku. Projekti koje smo spovodili našim iskustvom bili su od nacionalnih interesa na poljima niskogradnje i visokogradnje na najekstremnijim lokacijama za rad.

Nakon postignutih zapaženih rezultata u inostranstvu 2011. godine osnivam...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2014
Izgrađeni objekti : 0
Quality Investment

Quality Investment d.o.o. donosi na domaće tržište bogato iskustvo švajcarskih investitora u građevinskom sektoru. Osnivači naše kompanije aktivno su uključeni u sve projekte na srpskom tržištu, od početne ideje do stavljanja objekata u promet, uvek držeći se visokih poslovnih standarda koji su u ovoj grani industrije garancija za izvrsnost poslovanja, najvi...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2016
Izgrađeni objekti : 0
Construct Invest

Kompanija Constuct Invest iz Beograda je osnovana sa ciljem da razvije projekat izgradnje stambeno - poslovnog kompleksa na opštini Vračar. Kompanija je deo poslovnog sistema Moj Kiosk Group. Primenom savremene tehnologije izgradnje, kompaniji je kvalitet na prvom mestu, kao i u svim segmentima poslovanja.

Godina osnivanja : 1963
Izgrađeni objekti : 1
Aviv Arlon

Aviv Arlon, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina, još od 1963. godine bavi se razvojem velikih projekata i izgradnjom.


Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u oblasti planiranja i izgradnje, građevinskih radova kao i izgradnje puteva i infrastrukture. Takođe, značajan je uspeh i u upravljanju marketingom, posebno u stambenim i poslovnim projekt...

Idi na profil oglašivača
Izgrađeni objekti : 0
PSP-FARMAN Beograd

 

PSP-Farman Holding - internacionalna developersko građevinska kompanija.

U oblasti razvoja, projektovanja, izgradnje i opremanja objekata kompanija posluje preko 30 godina. Na teritoriji Ruske Federacije, Velike Britanije, Belgije, Belorusije, Ukrajine, Italije i Srbije kompanija je izgradila preko 2 miliona kvadratnih metara.

Svi poslovni, proi...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2015
Izgrađeni objekti : 0
Diatreta d.o.o.

Firma Diatreta nastala je u Boegradu kraje 2015. godine, sa idejom i željom da se u domen viskokogradnje prenese sve ono što i samo ime predstavlja, a to su vrhunska estetika i oblik, luksuz i savršen spoj najboljih materijala.

Sa entuzijazmom i poletom mlade firme, a veteranskim iskustvom firmi osnivača, vizija Diatrete je pomeranje dometa u gradnji stambeno - poslov...

Idi na profil oglašivača
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Oglašivači 1 - 20 / 191