Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
M Enterijer Gradnja

M Enterijer Gradnja

M Enterijer Gradnja
M Enterijer Gradnja d.o.o. je preduzeće za građevinarstvo, promet i usluge. Osnovna delatnost preduzeća je izvođenje svih vrsta građevinskih radova u niskogradnji i visokogradnji. Zahvaljujući profesionalnom radu, ali i posvećenom angažovanju zaposlenih, stekli smo brojne reference izvođenjem novih, ali i sanacijom i rekonstrukcijom postojećih objekata širom zemlje. Pored anga...
M Enterijer Gradnja d.o.o. je preduzeće za građevinarstvo, promet i usluge. Osnovna delatnost preduzeća je izvođenje svih vrsta građevinskih radova u niskogradnji i visokogradnji. Zahvaljujući profesionalnom radu, ali i posvećenom angažovanju zaposlenih, stekli smo brojne reference izvođenjem novih, ali i sanacijom i rekonstrukcijom postojećih objekata širom zemlje. Pored angažovanja u visokogradnji i niskogradnji, firma se profilisala kao pouzdan partner u izvođenju infrastrukturnih, energetskih objekata, uređenju i opremanju enterijera, vršenju tehničkog nadzora na objektima u izvođenju, pružanju konsalting usluga i upravljanju dokumentacijom.
1
Broj sagrađenih zgrada
2007
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade M Enterijer Gradnja : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih