Dvoiposoban stan na prodaju, Novogradnja, - Gradske lokacije, 47.23m²

close
Šifra stana: 14094;

Cena na upit
47.23m² · 2.5 sobe · Prizemlje/4 sprata
- Gradske lokacije, Vrnjačka Banja

Tip jedinice:
Dvoiposoban stan
Površina:
47.23 m2
Sobnost:
2.5 sobe
Uknjiženost:
U procesu uknjižavanja
Šifra oglasa:
535
Grejanje:
Klima
Stanje (status izgradnje):
U izgradnji
Spratnost:
Prizemlje/4 sprata
Lift:
Da, 1
Dodatna kupovina parkinga:
Dostupno


O projektu

NOVOGRADNJA VRNJAČKA BANJA – CENTAR/AQUA PARK – USRCU SVEGA ŠTO JE BITNO!

Dobrodošli u Vašu buduću rezidenciju u srcu Vrnjačke Banje, omiljenog turističkog dragulja Srbije. Naši stanovi, koji se prostiru od 23m2 (garsonjere), 32-38m2 (1.5 sobni) i 47m2 (2 spavace sobe), predstavljaju spoj komfora, stila i neograničenih mogućnosti za izdavanje. Trenutna cena m2 je 1750e + PDV, a sledeci skok cene na 1800e ocekujemo sredinom maja.

Locirani tik uz Aqua Park, osnovnu školu i predškolsku ustanovu, naša zgrada nudi savršen balans između urbanih pogodnosti i mira. Udaljenost od strogog centra grada i centralnog parka je svega nekoliko minuta hoda, omogućavajući Vam da uživate u svim čarima grada.

Karakteristike:

• Demit fasada, ugrađen fasadni stiropor debljine 15cm

• Interfonski uređaj

• Komforan lift

• Sigurnosna ulazna vrata renomiranog proizvođača, sa visokim stepenom protivprovalnosti i izuzetno dobro zvučno i termički izolovana

• Unutrašnja vrata sa klasičnim sistemom otvaranja

• Šestokomorna PVC stolarija antracit bela sa aluminijumskim roletnama

• Hrastov parket prve klase

• Keramika prve klase renomiranog španskog proizvođača u kuhinjama, kupatilima, hodnicima, na terasama i zajedničkim prostorijama

• Kupatila opremljena svom najkvalitetnijom opremom renomiranih proizvođača (ugradna wc-šolja, Geberit vodokotlić, lavabo sa ormarićem i ogledalom, tuš kabina od kaljenog stakla u ravni poda sa linijskim slivnikom, Termorad bojler prohrom 80L), obezbeđen električni sušač u kupatilu

• Inverter klima uređaji

• Elektro galanterija iz modularnog programa renomiranog proizvođača

UZBUDLJIVE NOVOSTI NA HORIZONTU:

U bliskoj budućnosti, Vrnjačka Banja će postati još atraktivnija, jer se gradi Novak Djokovic gondola koja će Vas brzo prevesti na planinu Goc. Spremite se za nezaboravne trenutke na ski stazi, očaravajuće šetnje i vožnje kvada prirodom i uživanje u svežem planinskom vazduhu.

FESTIVALI I DOGAĐAJI ZA SVAČIJI UKUS:

Vrnjačka Banja spada u TOP 3 destinacije u Srbiji jer je domaćin mnogim poznatim festivalima poput Love Festa, Vrnjačkog karnevala i Filmskog festivala. Ovo turističko mesto odiše životom i zabavom tokom cele godine, pružajući Vam nebrojene mogućnosti za uživanje, kao što su vožnja quad-a po planini, spust kajakom niz reku, streličarstvo, biciklizam, pešačke ture, AquaPark, SkyView točak, Ski staze i još mnogo toga

BRZ POVRAT INVESTICIJE:

Zahvaljujući velikoj posećenosti Vrnjačke Banje zbog blizine planine i reke, manastira, bogatog turističkog programa, mnogobrojnih festivala tokom cele godine itd, moguć je brz povrat investicije kroz izdavanje stanova. Lokacija naše zgrade je apsolutno neprikosnovena, čineći ovo savršenom prilikom za one koji žele da investiraju u nekretnine.

 

Otkrite svoj raj u Vrnjačkoj Banji danas!

Ne propustite priliku da budete deo ove uzbudljive zajednice. Kontaktirajte nas odmah kako biste rezervisali svoj termin za prodajni razgovor i pronašli Vaš idealan dom u Vrnjačkoj Banji.

PS: Stanovi se prodaju prazni i čekaju samo na Vaš lični pečat! Naši stanovi pružaju neograničene mogućnosti i potpunu slobodu da ispoljite svoje kreativne ideje i viziju života iz snova.

Opcionalne usluge dizajne i izrade nameštaja :

Uz naš stručni tim dizajnera enterijera i iskusni stolari, mogu pretvoriti vašu imaginaciju u stvarnost. Naš tim nudi visokokvalitetne usluge prilagođene vašim željama, po promotivnim cenama ekskluzivno za naše kupce.

Šta možete očekivati:

Profesionalni dizajn enterijera : Naš tim dizajnera će s pažnjom saslušati vaše ideje, predložiti kreativna rešenja i kreirati dizajn koji se savršeno uklapa u vaš životni stil.

Izrada unikatnog nameštaja :

Naši iskusni stolari će vam pomoći u stvaranju nameštaja koji je potpuno prilagođen vašem prostoru, sa pažljivo odabranim materijalima i vrhunskom izradom.

PROMOTIVNE cene za naše kupce :

Kao znak zahvalnosti što ste odabrali našu ponudu, nudimo vam ekskluzivne promotivne cene za sve usluge dizajna enterijera i izrade nameštaja.

Ovaj stan je više od prostora - to je platno za vašu kreativnost, gde se svaka ideja može pretvoriti u stvarnost. Kontaktirajte nas danas da zajedno započnemo put ka Vašem savršenom domu !


Vaš Serenity Residence

print  Štampaj

Projekat

Serenity Residence

Vrnjačka Banja - Gradske lokacije

Stefan Marinković avatar

Stambeni krediti

*Kalkulator je informativnog karaktera.

Za ponudu kontaktirajte banku
NKS od 5.03 %
VIŠE INFORMACIJA
Za ponudu kontaktirajte banku
NKS od 5.03 %
VIŠE INFORMACIJA
Za ponudu kontaktirajte banku
NKS od 5.03 %
VIŠE INFORMACIJA

Pogledaj kalkulatore kredita i osiguranja

POGLEDAJ

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita expand_less
RSD

Period otplate

13 meseci

OTP banka
od RSD
Reprezentativni primer
NLB Banka
od RSD
Reprezentativni primer
Da li sam kreditno sposoban?


Osiguranje domaćinstva ONLINE

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više


phone POZOVI