Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 5 projekata za Valjevo grad. Pretraži ih

Divčibarac

Ljuti krš bb, Divčibare, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Divčibarac

Status gradnje U izgradnji
Uknjiženo Uknjižba u toku
Broj stanova 20
Grejanje Etažno grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 6
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2022
Energetski pasoš Ne
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Divčibarac

Ljuti krš bb, Divčibare, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Divčibarac

 U šumi, iznad izvorišta potoka, a pored hotela "Crni vrh", u centru Divčibara (200m od glavnog puta) na kraju male ulice, u mirnom okruženju, a istovremeno nadomak svih sadržaja kojima Divčibare raspolaže, projekat "Divčibarac" vam nudi visoko kvalitetne stanove u izgradnji sa opremljenim dvorištem od 10 ari. 

Oprema koja će se ugraditi u stanove je modernog dizajna i praktična za upotrebu a za sve kupce stanova u toku izgradnje postoji mogućnost izbora dizajna i dezena iz palete proizvođača. Podne obloge u hodnicima, stepeništima i zajedničkim prostorijama će biti urađene od kvalitetne granitne keramike, dok će završni premaz zidova biti od disperzivnih boja, a ograda na stepeništima od aluminijumskih profila. Kupatila će biti sa "walk in" tuš kabinom (stakleni paravan, linijska rešetka, ugradni konzolni tuš), ugradni vodokotlić, prohromski bojler sa izmenjivačem toplote, konzolnom šoljom i lavaboom, kvalitetnom galanterijom i sa mogućnošću izbora modela, dezena i boje zidnih pločica u cenovnom opsegu do 20€/m². Podne obloge u hodniku, kupatiu i kuhinji će biti izrađene od kvalitetne granitne keramike uz mogućnost izbora modela, dezena i boje u cenovnom opsegu do 25€/m², a u sobama će biti ugrađen kvalitetan hrastov parket. 

Delovi stana pod keramikom (kupatilo, hodnik i kuhinja) će biti pokriveni podnim grejanjem, a u sobama gde će biti parket predviđeni su radijatori. U kupatilu pored podnog grejanja predviđen je i sušač za peškire. Kvalitetna, elegantna sobna vrata sa mogućnošću izbora u širokom spektru kvalitetnih dekora, zaobljenih profilisanim ivicama, mogućnošću dodavanja raznih priloga, kao što su otvori za stakla i ventilaciju, nadsvetla, klizni mehanizmi, aluminijumske lajsne, dekorativni staklići, magnetne brave, skrivene šarke, padajući pragovi. PVC stolarija spolja u antracit boji, unutra bela, sa roletnama i komarnicima. Šestokomorna sa staklom za idealnu izolaciju i otporna na skupljanje kondenza. 

Opremanje zgrade i lokacije će biti izvedeno da omogući nesmetano funkcionisanje u svim uslovima i za sve prilike (lična upotreba i izdavanje) sa akcentom na hedonizam, koji je i drugo ime ovog projekta. Svaki stan će imati svoje "zeleno" parking mesto koje će kao i pristupni put biti urađeno od behaton kocki. Za trenutke opuštanja i uživanja u lepom vremenu za sve stanare zgrade će biti izgrađena centralna, pokrivena, piknik zona sa roštiljem i propratnim sadžajima, kao i zasebne parkovske klupe i stolovi, a za naše mališane igraonica. Kako je elektrosnabdevanje Divčibara jako nestabilno, pobrinuli smo se da vas to ne ometa u vašem odmoru, centralno grejanje (pokriva i bojler) sa kotlom na pelet i agregat(pokriva sve stanove) će da se pobrinu za neprijatnosti nestanka struje i grejanja. Svaki stan ćei mati ugrađen kalorimetar za obračun troškova grejanja, a agregat će pokrivati grejanje, vodu, rasvetu u zajedničim prostorijama, a u stanovima rasvetu, internet , TV i frižider. 

Za trenutke opuštanja smo predvideli saunu, za sve stanare, u suterenu, a kako vašu "avantura opremu" ne bi nosili u stanove, obezbedili smo prostoiju za to u prizemlju zgrade. I zakraj da napomenem da je u zgradi planirana posebna soba za boravak i kancelariju domara koji će se starati o čistoći, grejanju, održavanju i funkcionisanju zgrade, parkinga i dvorišta, a kao dodatna opcija, čišćenja apartman i doček gostiju. 

Za kupce stanova u izgradnji nudimo povoljnost izbora keramike (zidne do 20€/m², podne do 25€/m²), parketa, boje zidova, kupatilske galanterije, sušača, radijatora i sobnih vrata iz palete dobavljača. 

Novosti Divčibarac

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

21.1.2022.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

7.12.2021.
+ 14 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (17)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

7.12.2021.
+ 2 Fotografija
Dodate su nove fotografije (5)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Divčibarac
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada