Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Goran Invest BG doo

Goran Invest BG doo

Goran Invest BG doo

Preduzeće Goran Invest BG je osnovano 04.07.2012. godine, u privatnom vlasništvu od 100%, i organizovano je kao društvo sa ograničenom odgovornošću, sa sedištem u Beogradu, Marka Oreškovića 60.

Poslovanje naše firme obuhvata celokupnu oblast građevinarstva i investiranja u izgradnju. Dugogodišnjim iskustvom u izgradnji sopstvenih stambeno-poslovnih objekata za tržište kao investitori, na atraktivnim lokacijama, na Konjarniku, Mirijevu, Zvezdari, kao i iskustvom u oblasti prodaje stanova, upoznali smo potrebe i zahteve klijenata, i sve to smo iskoristili u izgradnji stambenog kompleksa Braće Jerković u ulici Vojvode Vlahovića.


Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja stambeno-poslovnih objekata na atraktivnim lokacijama.

Osnovni moto je visok kvalitet gradnje, poštovanje rokova, odgovornost i posvećenost poslu.

Tim je sastavljen od dvadeset mladih, vrednih i ambicioznih stručnjaka koji sa dovoljno znanja i iskustva i dobrom organizacijom rada obavljaju najsloženije poslove.

2012
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji