Saznaj kako da postaviš oglas na 4zida u 5 koraka

Specijalizovani sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs ima najviše oglasa u Srbiji blizu 75.000. Svakog dana ti oglasi privlače pažnju 50.000 ljudi! Zato saznajte kako u ovih 5 jednostavnih koraka da postavite oglas koji će da zablista u našoj ponudi i privuče pažnju zainteresovanih kupaca ili zakupaca.

Izvor: 4zida.rs

Korak 1: Popunjavanje formulara

Prvi korak je da popunite formular. U ovom koraku vam savetujemo da budete što detaljniji prilikom unosa informacija o nekretnini. Osim osnovnih podataka (lokacija, tip nekretnine, cena, površina, broj soba) popunite i ostala polja u formularu koja nisu obavezna kao što su opremljenost nekretnine, pogled i orijentacija stana, da li ima lift, parking, koja sredstava gradskog prevoza voze do nekretnine koju želite da oglasite.

Korak 2: Dodavanje slika, videa i tlocrta

Obavezno postavite nekoliko kvalitetnih fotografija u jednom od tri formata: png, jpg, jpeg. Postoji izreka koja kaže da jedna slika vredi više od 1 000 reči. Zato se zaista potrudite u ovom koraku a mogu vam pomoći i naši saveti kako da napravite dobre fotografije. Uklonite iz kadra sve nepotrebne sitnice kako ne bi narušile izgled nekretnine koju želite da oglasite. Slikajte iz što više uglova pod dnevnom svetlošću. Super je ako možete i da snimite kraći video to samo povećava vidljivost vašeg oglasa. Ukoliko imate tlocrt stana i to dodajte.

Korak 3: Opis nekretnine

Prilikom opisa nekretnine u nekoliko rečenica opišite kakav je stan ili kuća koju oglašavate. Evo jednog dobrog primera:

„Stan je pozicioniran ka Bulevaru Zorana Đinđića i dvostrano je orijentisan. Krase ga dve velike lođe. Mikrolokacija nepokretnosti daje izuzetnu povezanost prevoza i glavnih ulica grada, kao i blizinu prodavnica, šoping centara, restorana i kafića. Zgrada je odlično održavana i ima video nadzor i lift. Stan je uknjižen i ima 126m2. U cenu je ukljucena i garaža od 23m2. Prostor se prodaje sa opremljenom kuhinjom i kupatilima, klimatizacijom i alarmom“.

Korak 4: Postavljanje Cene

Budite realani i fer u postavljanju cene. Proverite na 4zida kako se kreću prosečne cene kvadrata u kraju u kojem se nalazi nekretnina koju oglašavate. Ova alatka vam daje mogućnost i da uporedite cene koje su oglašene na našem sajtu sa prodajnim cenama RGZ-a. Ne zaboravite da previsoke cene mogu da odbiju potencijalne kupce.

Korak 5: Verifikacija, plaćanje i objavljivanje

Blizu ste cilja. Ostalo je samo da izvršite uplatu a pre toga možete da proverite cene oglasa koje su istaknute na našem sajtu. Nakon evidentirane uplate vaš oglas će biti vidljiv na sajtu. Putem mejla ćete dobiti potvrdu da ste uspešno postavili oglas koji traje 30 dana. Ukoliko želite da pauzirate ili obrišete oglas, on više neće biti vidljiv na sajtu i ponovna aktivacija će zahtevati plaćanje oglasa.

Sada ste stigli do cilja. Srećno u postavljanju oglasa. Ne zaboravite i da je naša korisnička podrška tu da vam olakša svaki korak ukoliko je potrebno.

Podeli ovaj tekst: