Oglasite stan na 4zida bez stresa

Naša platforma za oglašavanje nekretnina 4zida.rs ne samo što vam omogućava pristup najvećoj bazi ažurnih oglasa u Srbiji kojih ima blizu 75.000, već pruža i podršku korak po korak u procesu postavljanja oglasa kako bi to iskustvo prošlo sa što manje stresa.

Pronaći nekretninu baš kakvu ste zamislili nije lak zadatak, ali prodaja ili iznajmljivanje stana ili kuće može biti podjednako izazovno. Ali ne brinite – naša korisnička podrška je tu da vam olakša svaki korak.

korisnička-podrška-prilikom-postavljanja-oglasa-za-stan
Izvor: Shutterstock

Kada zovete našu korisničku podršku?

Najčešći izazovi sa kojim se susreću korisnici su registracija, kreiranje naloga i postavljanje oglasa.

Registracija, koja je besplatna, je prvi i neophodan korak jer jedino registrovani korisnici mogu da postave oglas na našem sajtu. Pritom, da bismo vam olakšali ovaj korak, imate mogućnost registrovanja i prijave i sa vašim Google nalogom.  

Osim toga, da bi fizičko lice kreiralo nalog potrebno je da popuni formular sa određenim ličnim podacima. Ovi podaci se koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i u skladu sa Obaveštenjem o privatnosti. U cilju sprečavanja zloupotrebe, sva fizička lica koja žele da se oglašavaju putem 4zida i registruju se, imaju obavezu da verifikuju svoju adresu elektronske pošte, kao i broj telefona. Jedna adresa elektronske pošte i jedan broj telefona mogu biti povezani samo sa jednim korisničkim nalogom.

Naša posvećena ekipa za korisničku podršku je tu da vam pomogne u rešavanju svih tehničkih nedoumica ukoliko ih imate prilikom registracije i kreiranja naloga.

Postavljanje oglasa

Bez obzira da li ste novi korisnik ili već iskusni u postavljanju oglasa, može da se desi da se u nekom koraku zbunite i da ne znate kako da dođete do tog finalnog koraka i poruke da je vaš oglas uspešno postavljen. Na primer, ne snalazite se u postavci oglasa ili ste u žurbi, ne znate kojim redom da poređate fotografije, koju cenu da postavite i koje sve detalje da uneste u opis oglasa? Naše iskusne koleginice Ivana, Izabela, Martina i Slađana znaju kako da vam pomognu. One su tu da vas vode kroz proces i osiguraju da svaki korak od tipa oglasa, detalja nekretnine, opisa, slike i plaćanja, bude uspešan i efikasan.

Ažuriranje oglasa

Ažuriranje oglasa je ključno kako bi oglasi bili relevantni i atraktivni za potencijalne kupce ili zakupce. Zato naš tim redovno proverava oglase. Vi takođe možete očekivati njihov poziv posle određenog vremena kako bi proverili da li je vaš oglas i dalje aktuelan, odnosno da li ste u međuvremenu izdali ili prodali nekretninu i možda zaboravili da pauzirate ili obrišete oglas sa sajta.

Saveti za bolji oglas

Oglas je već neko vreme na sajtu a vi nemate dovoljan broj kvalitetnih poziva? Možda opis nije dovoljno detaljan, niste okačili fotografije, precizirali lokaciju ili je cena previsoka u odnosu na tržišni prosek. Možda vaš oglas jednostavno nije dovoljno vidljiv u “konkurenciji” sa drugim oglasima u vašem gradu i potrebno je da ga istaknete. Naša korisnička podrška će vam dati savete i sugestije kako da maksimalno iskoristite svoj oglas i privučete što veći broj zainteresovanih kupaca ili zakupaca.

Novosti i dodatne funkcionalnosti

I na kraju, ali ne manje važno, naša korisnička podrška je uvek tu da vas obavesti o svim akcijama, promocijama ili posebnim ponudama koje imamo. Uputiće vas i objasniti kako da koristite naše besplatne alate kao što su kalkulator za procenu vrednosti nekretnine koji mogu biti korisni pre postavljanja oglasa kako biste postavili na primer realnu tržišnu cenu vaše nekretnine.

Kako da nas kontaktirate?

Pozovite nas ili nam pišite radnim danima od 8h do 16h na:

Ako želite da vaš oglas bude uspešan i da lakše pronađete idealnog kupca ili zakupca, ne oklevajte – obratite se našoj korisničkoj podršci i dozvolite nam da vam pomognemo u ostvarivanju vaših ciljeva.

Podeli ovaj tekst: