Novo na 4zida: Izračunavamo udaljenost do vama važnih lokacija

Svi znamo da je kod izbora nekretnine osim cene, najvažniji faktor izbor lokacije. Kako bi pomogao korisnicima koji možda najbolje ne poznaju kraj u kojem bi voleli da žive ali i svima ostalima koji su u potrazi za novom nekretninom, sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs je kreirao novu funkcionalnost koja izračunava udaljenost do važnih lokacija. Saznajte više u nastavku! 

Šta tačno računamo za vas?

Računamo razdaljinu nekretnine čiji vas je oglas privukao i potencijalno ste za nju zainteresovani do najvažnijih mesta u okruženju kao što su: parkovi, kulturna obeležja, fakulteti, škole, vrtići, ustanove zdravlja, restorani, teretane, taksi stanice i autobuska stajališta…

Osim toga, možete da saznate koliko vam treba vremena do neke željene adrese. Potrebno je da unesete adresu do koje često putujete – na primer gde radite, gde vam žive roditelji i prijatelji, lokaciju gde se nalazi vaš omiljen restoran ili teretana, zatim dan i vreme, prevozno sredstvo (auto, autobus ili idete pešice) i mi računamo koliko vremena vam je potrebno do tog konkretnog mesta i predlažemo rutu putovanja. I zamislite još! Uzimamo u obzir i gužve tako da to što vam predložimo je realno vreme putovanja. 

Izvor: 4zida.rs

Gde se nalazi ta funkcionalnost na sajtu? 

Nova funkcionalnost koja izračunava udaljenost nekretnine se nalazi u opisu oglasa i dostupna je za oglase u kojima je oglašivač uneo adresu u našu bazu. Najveći broj oglasa koji trenutno ima tačnu adresu su nekretnine oglašene u Beogradu i Nišu tako ako živite u tim gradovima baš imate sreće. Ali bez brige, radimo vredno i na tome da ova funkcionalnost bude u što većem broju oglasa i u drugim gradovima u Srbiji. 

Koju prednost imaju registrovani korisnici? 

Registrovani korisnici imaju mogućnost da unesu do 5 adresa koje najčešće posećuju i za koje žele da im se izračuna udaljenost od date nekretnine dok neregistrovani korisnici mogu da unesu samo jednu. Adresa koju ste uneli na jednom oglasu je sačuvana i prikazuje se na svim narednim oglasima koje gledate. 

Zato se registrujte sada kako biste maksimalno iskoristili našu novu funkcionalnost! Ovaj benefit koji pomaže u donošenju jedne važne životne odluke kao što je pronalaženje željene nekretnine ima samo specijalizovani sajt za oglašavanje nekretnina 4zida.rs.

Pogledajte video sa detaljnim objašnjenjem kako da koristite ovu funkcionlanost:

Podeli ovaj tekst: