Koliko vredi moja nekretnina? Možete sami da izračunate na našem sajtu

Teme u vezi sa kretanjima prosečnih cena kvadrata nekretnina na tržištu su uvek aktuelne. Ipak, čini se, više nego ikad, poslednjih meseci sa svih strana stižu različite informacije i sigurno ste se u nekom trenutku zapitali koliko vredi vaša nekretnina. Znamo da pomisao na procenu vrednosti nepokretnosti može da bude kompleksna, posebno ako niste upoznati sa tržištem nekretnina. Dodatno se nameće i pitanje troškova angažovanja licenciranih procenitelja.

Međutim, nije u svakoj situaciji neophodno da ta procena bude proces koji traje, košta i koji treba da obavi profesionalno lice. Ne morate biti stručnjak da biste znali vrednost svoje nekretnine. Na našem specijalizovanom sajtu za oglašavanje nekretnina, postoji alatka koja vam omogućava da sami, lako, brzo i besplatno izračunate vrednost vaše nekretnine.

Ovaj jedinstveni kalkulator vrednosti nekretnina pruža vam mogućnost da u samo nekoliko koraka dobijete okvirnu procenu vrednosti vašeg stana ili kuće.

Ilustracija jedne procene dvosobnog stana na Voždovcu.

Bez obzira da li planirate prodaju stana, razmišljate o izdavanju stana ili jednostavno želite da steknete bolju predstavu o tome koja je tržišna vrednost, poznavanje vrednosti vaše nekretnine može vam pomoći u donošenju adekvatnih odluka.

Prednosti našeg kalkulatora su brojne.

Brz i jednostavan: Bez zakazivanja termina i čekanja, naš kalkulator pruža trenutne rezultate. Sve što treba da uradite je da unesete osnovne informacije o vašoj nekretnini i dobićete odmah okvirnu procenu.

Besplatan i uvek dostupan: Naš kalkulator je besplatan i dostupan svima u svakom trenutku. Bez potrebe da izlazite iz udobnosti svog doma, možete trenutno saznati vrednost nekretnine. Sve što treba da uradite je da posetite naš sajt i isprobate kalkulator.

Pouzdan: Naša alatka se zasniva na detaljnoj analizi tržišta nekretnina i širokom spektru relevantnih podataka i pruža vam prilično tačnu sliku vrednosti.

Postoje naravno situacije kada je potreban zvaničan izveštaj o proceni nekretnine (izrada finansijskih izveštaja, stečajni postupci, poreske svrhe, odobrenje stambenog kredita i slično…). Dokument o izvršenoj proceni vrednosti nepokretnosti sačinjava i potpisuje licencirani procenitelj, u skladu sa Nacionalnim standardima i kodeksom etike.

Sada kada znate kako možete sami da „procenite“ tržišnu vrednost nekretnine, obradujte prijatelje ovim korisnim linkom.

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top