6 putovanja kada je idealno uzeti stan na dan 

Poslednjih godina turizam u Srbiji se sve više razvija, a o ovome govori i sve veći broju noćenja, kao sve veća ponuda smeštaja. Okretanje domaćem turizmu u velikoj meri je doprinela i pandemija korona virusa, i pomogla nam da vidimo koliko lepote krije naša zemlja. Osim raznolike ponude destinacija, turisti mogu da biraju i među različitim vrstama smeštaja. Jedna od najpopularnijih je najam stanova po principu “stan na dan”. Ovakav smeštaj često je jeftiniji nego hotelski, a donosi osećaj “pravog doma” što je mnogima dodatni plus.  

Donosimo vam spisak putovanja kada je idealno uzeti stan na dan. 

Koncerti i muzički festivali 

Muzički festivali i koncerti su nam se vratili u svom pravom obliku, a sudeći po publici – svi smo ih se zaželeli. Bukiranje smeštaja po principu stan na dan je idealno kada želite da igrate celu noć na festivalima poput Exita, Arsenal festa, Nišvila ili sabora trubača u Dragačevu, ili hoćete da vidite omiljeni bend na koncertu u nekom drugom gradu.  

Obratite pažnju – kada su ovakvi muzički događaji u pitanju, često se smeštaj razerviše i mesecima u napred, pa na vreme potražite stan za sebe. 

Poseta gradu gde ste nekada živeli 

Studirali ste u nekom gradu, a više ne živite u njemu ili ste se odselili iz rodnog grada i tamo nemate kuću? Ovo su idealni povodi da potražite smeštaj i odete na par dana u gradove za koje vas vežu lepe uspomene. Ako imate decu, možete otići i sa njima – sigurni smo da bi im bilo zanimljivo da vide gde su njihovi roditelji ranije živeli. Obilazak grada gde ste nekad živeli iskoristite za duge šetnje i poznate staze svog detinjstva ili mladosti. 

Pogledaj ponudu STAN NA DAN na 4zida.rs

Istraživanje novog grada 

Privlači vas neki grad u Srbiji, voleli biste da znate nešto više o njemu ili razmišljate tamo da se preselite? Ovo su situacije kada je dobro uzeti stan na dan i neko vreme boraviti tamo. Boravak u stanu, umesto u hotelu, daće vam verodnostojniji utisak o tome kako žive ljudi u tom mestu. A ako aktivno razmišljate o preseljenju, dodatno možete uzeti stan na dan u naselju koje vam se čini zanimljivim – bilo da je to naselje u blizini vašeg novog posla, fakulteta ili škole za decu.  

Obilazak kulturnih manifestacija 

Interesuju vas film, pozorište ili neki drugi vidovi umetnosti poput poezije ili satire? Priuštite sebi odlazak na neki od mnogobrojnih festivala u zemlji. Filmski, pozorišni i drugi, umetnički festivali, idealna su prilika da bliže upoznate neku umetnosti, ali i ili doživite neka od najboljih dela, bilo da je reč o filmovima ili pozorišnim predstavama. 

Poseta rodbini 

Ukoliko imate rodbinu koju biste voleli da posetite, a niste toliko bliski da boravite u njihovoj kući ili biste radije, zbog manjka prostora ili većeg komoditeta, ipak uzeli neki smeštaj, onda je najam stana na dan idealna opcija. Imaćete priliku da se družite sa familijom, a u isto vreme i da imate i svoj prostor i vreme za sebe.  

Pridruži se viber zajednici 4zida.rs SMEŠTAJ U SRBIJI

Sportski događaji 

Naša zemlja je oduvek imala sjajne sportiste, a mogli bismo reći da se ovde ljubav prema sportu neguje od malih nogu. Mnogi sportski događaji, utakmice ili međunarodna takmičenja, idealna su prilika da uz navijačku atmosferu pružite podršku omiljenim sportistima. Zar ne zvuči sjajno odlazak sa drugarima na vikend na ovakav jedan događaj. Ostaje vam samo da odaberete sport koji biste najradije gledali i da bukirate stan na dan.  

Imate stan koji želite da izdajete po principu stana na dan? Postavite oglas na 4zida.rs.  

Podeli ovaj tekst: