Izaberi i postavi oglas po svojoj meri na 4zida

Želite da prodate ili izdate stan i tražite najbolje mesto za to? Upravo ste našli! Sajt 4zida svakog meseca poseti više od 50.000 korisnika iz cele Srbije koji su u potrazi za nekretninom. Najveća baza oglasa u Srbiji ali i u prestonici je pokazatelj poverenja koji nam ukazuju svi koji oglašavaju nekretninu.

Kada oglašavate nekretninu, pravi izbor tipa oglasa može da napravi značajnu razliku u vidljivosti i brzini prodaje/izdavanja. Znamo da se potrebe razlikuju u zavisnosti od grada ili kraja u kojem oglašavate, od toga da li izdajete ili prodajete nekretninu, koliko vam je važno da se brzo i hitno realizuje proces. Zato pre nego što postavite oglas pročitajte naš kratak vodič kroz četiri tipa oglasa koji nudimo, saznajte njihove karakteristike i prednosti. Bez obzira na tip, svaki oglas ima trajanje do 30 dana od dana aktivacije.

Tipovi oglasa na 4zida

Standard: Ovo je osnovni tip oglasa koji je idealan za nekretnine koje želite da stavite na tržište sa osnovnim nivoom vidljivosti. Ovaj tip oglasa se nalazi u kategoriji standardnih oglasa ispod top oglasa. Ovo je odličan izbor za nekretnine u manjim mestima ili za one kojima nije hitna prodaja/izdavanje.

Top: Pozicioniran je ispred standardnog oglasa što mu daje veću vidljivost na stranici pretrage. Ako želite da vaša nekretnina bude primećena odmah po ulasku na sajt, top oglas je odličan izbor.

Top Plus: Ovaj tip oglasa donosi dodatnu ekskluzivnosti i vidljivosti vašoj nekretnini. Uvek se nalazi ispred standardnih oglasa. Dodatna prednost je što se automatski podiže u vrh pretrage 6 puta za 30 dana, svaki peti dan vraćajući se u sam vrh pretrage. Ovo je idealan izbor za nekretnine u većim sredinama gde je veća konkurencija i potrebno je istaći se. Top Plus je naša preporuka jer ćete se sigurno izdvojiti od ostalih oglasa.

Top Max: Ako želite najveću vidljivost na našem sajtu, Top Max je pravi izbor. Sa karakteristikama Top Plus oglasa i dodatnom naglašenom bojom koja ga razlikuje od svih ostalih oglasa, Top Max oglas se automatski podiže u vrh pretrage 6 puta za 30 dana, svaki peti dan vraćajući se u sam vrh pretrage. Ovo je idealan izbor za ekskluzivne nekretnine i situacije kada želite da privučete pažnju potencijalnih kupaca na najefikasniji način.

Verujemo da uz ovaj vodič više nemate dileme. Neka naša raznolika ponuda oglasa pomogne u promociji vaše nekretnine na način koji najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. Svakako ne zaboravite i da je naša korisnička podrška tu da vam olakša svaki korak ukoliko je potrebno.

Srećno u postavljanju oglasa!

Podeli ovaj tekst: