Warning: Attempt to read property "slug" on null in /home/4zida/domains/blog.4zida.rs/public_html/blog/wp-includes/taxonomy.php on line 4678

5 ideja kako da vaš dom izgleda elegantnije

Lepo nije uvek skupo. Ako nemate ideju šta bi mogli da uradite u svom domu, a da nije kupovina novog komada nameštaja, ukradite ideju. Samo je prilagodite vama i vašim ukućanima. Evo sjajnih ideja kako da sa malo para promenite enterijer.

1. Ogledalo na plakare u spavaćoj sobi

Ogledala na plakare u spavaćoj sobi

Na vrata plakara stavite ogledala. Prostor će izgledati i elegantnije i veće. Ovo posebno važi za male stanove. Pogledajte šta nikako ne smete da uradite u malom stanu.

2. Promenite ručke na komodama i plakarima

Promenite ručke na komodama i plakarima.

Ne morate da kupujete novu komodu. Samo kupite nove ručke, odšrafite stare, zašrafite nove i eto novog nameštaja. Napravite sami elegantan tabure.

3. Sakrijte kablove

Sakrijte kablove

Dom će izgledati mnogo urednije, skuplje i elegantnije ako se ne vide kablovi. Kanalice su jako jeftine, možete lako da ih isečete na pravu visinu. Nema razloga da vam se vuku kablovi po podu i zidovima.

4. Baldahin

baldahin

Ako i vi maštate o krevetu kao iz bajke, dovoljno je da okačite garnišne za zavese na plafon direktno iznad kreveta. Na garnišne okačite materijal po izboru i imate krevet kao u najboljem hotelu.

5. Uramite ogledali ili TV

uramite ogledalo ili tv

Stavite zanimljiv ram oko plazma tv-a. Drveni, metalni, gipsani…. Nije bitno, izgledaće neobično i luksuzno.

renoviranje kupatila

Celo kupatilo će izgledati elegantnije ako imate lepo ogledalo. Renoviranje kupatila je naporan i skup poduhvat. Zaboravite na jednostavna ogledala karakteristična za stanove ’70.ih godina . Uramite ga u boje koje dominiraju u vašem kupatilu.

U današnje vreme postoji toliko stranica, sajtova, časopisa, tutorijala koji se bave uređenjem doma za malo novca. Lepo je kad kupite nešto gotovo, ali ćete mnogo više voleti neki deo svog doma ako ste sami doprineli da tako izgleda.

Podeli ovaj tekst: