Želite stan a ne znate da li ste kreditno sposobni? Kreditni kalkulator 4zida proverava za vas 

Sigurno ste bili u situaciji da želite nešto da kupite, ali niste sigurni da li to možete da priuštite. Možda su to bili nova kuća, stan ili plac. Sami ste preračunavali mesečne rate stambenog ili keš kredita, odlazili u banku po savet. Sve u cilju da donesete najbolju odluku u skladu sa vašom finansijskom situacijom.

Međutim, postoji jednostavniji i brži način da proveritie kreditnu sposobnost. Tu mogućnost vam pruža specijalizovani sajt za nekretnine 4zida. Tu ćete pronaći kalkulator kreditne sposobnosti koji rešava vaše finansijsko planiranje samo u par koraka. Jednostavan je za upotrebu i besplatan.

Na osnovnu nekoliko informacija poput željene lokacije, iznosa mesečne plate, trenutne rate kredita ili limita dozvoljenog minusa, dobijate odgovore na pitanja da li ste kreditno sposobni, koliko može biti maksimalno opterećena vaša plata. Kalkulator takođe nudi opciju izračunavanja maksimalne cene nekretnine spram vaše kreditne sposobnosti.

Primer

Evo jednog konkretnog primera koji je za nas izračunao kalkulator kreditne sposobnosti:

Mesečna plata: 500€

Cena nekretnine: 52.141€

Učešće: 20%

Period otplate: 30 godina

Iznos kredita: 41.713€

Plata može biti maksimalno opterećena: 55%

Kreditno si sposoban za mesečnu ratu: od 275€

Izdvajamo još neke benefite za vas.

Pomaže da ostanete u okviru budžeta

Jedna od najvećih prednosti korišćenja kalkulatora kreditne sposobnosti jeste što vam pomaže da ostanete u okviru svog budžeta. Unoseći svoje prihode i druge finansijske obaveze, dobijate okvirnu sliku o tome koliko realno možete da priuštite da pozajmite. Na taj način izbegavate dugove i stres usled prekomerne potrošnje.

Štedi vreme i novac

Korišćenje ovog kalkulatora štedi vreme i novac. Odgovore na sva pitanja dobijate bez obilazaka šaltera, prikupljanja brošura, internet pretrage i upoređivanja opcija koje banke nude. Možete lakše da planirate budućnost, jer će vam dati sliku vaših mesečnih plaćanja i ukupnih troškova tokom perioda otplate kredita. To će vam pomoći da uštedite novac za putovanja, kupovinu kola, školovanje dece i slično. Dakle, ova alatka ne služi samo za izračunavanje rate kredita. Kalkulator nam olakšava planiranje i pomaže da donesemo racionalnu odluku i ostvarimo svoje želje.

Sada je sve jednostavnije. Proverite kreditnu sposobnost na 4zida.rs i pronađite stan za sebe.

Reci nam šta misliš o ovom članku. Napiši komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

top