Treća “Nauči da uspeš” konferencija u aprilu

Nauci da uspes

Stručno savetovanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti održaće se od 16. do 18. aprila u Beogradu.

Beogradski hotel “Zira” izabran je za jednu od lokacija na kojoj će se ove godine ponovo okupiti posrednici u prometu i zakupu nepokretnosti, u okviru treće po redu “Nauči da uspeš” konferencije.

Pod organizacijom udruženja Klaster nekretnine ovogodišnja konferencija će se održati na 3 lokacije, trajaće 3 dana, a obuhvatiće i Sajam nekretnina u okviru Sajma građevinarstva SEBBEE.

Poseban prostor na ovogodišnjoj konferenciji dobilo je ”stručno savetovanje”, podržano od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija RS i Privredne komore Srbije. Stručno savetovanje u okviru konferencije će se održati 16. aprila od 16:00, u Domu Narodne skupštine RS, kao i na Sajmu građevinarstva 18. aprila. Konferencija se u hotelu ”Zira” održava 17. aprila.

Veliki broj učesnika i predavača je najavljen za ovogodišnji ”Nauči da uspeš”, između ostalog i profesionalne organizacije kao što su Nacionalna asocijacija realtora (NAR) kao i Međunarodna federacija stručnjaka u poslovanju nekretninama (FIABCI). Očekuju su brojne radionice, predavanja i paneli na kojima će biti reči o velikom broju tema iz polja nekretnina, sa posebnim osvrtom na aktuelni predlog izmene Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

4zida.rs, kao jedan od sponzora ovogodišnje konferencije, vas poziva da nam se pridružite na Sajmu nekretnina na kom ćemo takođe učestvovati u okviru Sajma građevinarstva.

Više informacija o samom programu i satnicama čeka vas na zvaničnom sajtu konferencije ”Nauči da uspeš”.

Tags

Оставите одговор

Vaša email adresa neće biti objavljena.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

top