Treća “Nauči da uspeš” konferencija u aprilu

Stručno savetovanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti održaće se od 16. do 18. aprila u Beogradu.

Beogradski hotel “Zira” izabran je za jednu od lokacija na kojoj će se ove godine ponovo okupiti posrednici u prometu i zakupu nepokretnosti, u okviru treće po redu “Nauči da uspeš” konferencije.

Pod organizacijom udruženja Klaster nekretnine ovogodišnja konferencija će se održati na 3 lokacije, trajaće 3 dana, a obuhvatiće i Sajam nekretnina u okviru Sajma građevinarstva SEBBEE.

Poseban prostor na ovogodišnjoj konferenciji dobilo je ”stručno savetovanje”, podržano od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija RS i Privredne komore Srbije. Stručno savetovanje u okviru konferencije će se održati 16. aprila od 16:00, u Domu Narodne skupštine RS, kao i na Sajmu građevinarstva 18. aprila. Konferencija se u hotelu ”Zira” održava 17. aprila.

Veliki broj učesnika i predavača je najavljen za ovogodišnji ”Nauči da uspeš”, između ostalog i profesionalne organizacije kao što su Nacionalna asocijacija realtora (NAR) kao i Međunarodna federacija stručnjaka u poslovanju nekretninama (FIABCI). Očekuju su brojne radionice, predavanja i paneli na kojima će biti reči o velikom broju tema iz polja nekretnina, sa posebnim osvrtom na aktuelni predlog izmene Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

4zida.rs, kao jedan od sponzora ovogodišnje konferencije, vas poziva da nam se pridružite na Sajmu nekretnina na kom ćemo takođe učestvovati u okviru Sajma građevinarstva.

Više informacija o samom programu i satnicama čeka vas na zvaničnom sajtu konferencije ”Nauči da uspeš”.

Podeli ovaj tekst: