Tražite stan za najam? Evo kako da olakšate sebi potražnju

Radeći na sajtu za oglašavanje nekretnina 4zida.rs, često se susrećemo sa istim pitanjem, kako korisnika, tako i prijatelja: “Kako da pronađem stan za najam koji odgovara mojim željama i potrebama?!

Ovo su neke od smernica uz pomoć kojih ćete olakšati svoju pretragu za idealnim stanom na našem sajtu.

1. Pretražujte po delovima grada

Kada tražimo nekretninu za izdavanje, obično već unapred znamo koji je to deo grada u kom želimo da živimo. Suzite svoju pretragu i fokusirajte se na kvartove koji su za vas atraktivni. Preširoka pretraga lokacija vas može dovesti u zabludu o ponudi i ceni, a takve muke vam nisu potrebne. Umesto da u svojoj pretrazi kucate „Novi Sad“ ili „Niš“ bolje kucajte delove ova dva grada.

2.Sačuvajte pretragu

Ostavite papir i olovku sa strane, mi vam nudimo mogućnost da sve vama zanimljive oglase sačuvate, ali i dobijete direktno na mejl nove oglase koji odgovaraju vašim kriterijumima čim budu postavljeni na sajt 4zida.rs.
Dovoljno je da se registrujete na sajt, ukucate željene parametre (lokacija, kvadratura, okvirna cena…), trenutna ponuda će se izlistati, a na dnu stranice vas čeka polje NOVI OGLASI NA MAIL!
Klikom na to polje imate mogućnost da date naziv svojoj pretrazi i kreirate je, dok u sekciji SAČUVANE PRETRAGE, čekiranjem obaveštenja o novim oglasima, uključujete mogućnost dobijanja novih oglasa na mail.

3.Pridružite se Viber zajednici

Viber zajednice su poznato mesto za razmenu informacija, saveta i ideja. Vođeni željom da vam stvorimo prijatno okruženje i lakšu potragu za nekretninom, oformili smo Viber zajednicu za izdavanje nekretnina čiji su članovi kako oni koji potražuju, tako i oni koji izdaju nekretnine.

4.Pozovite agenciju

Pozovite agenciju za posredovanje nekretnina i porazgovarajte sa agentom. Ukoliko ne znate kojoj agenciji da se obratite, naši KLIJENTI vam stoje na raspolaganju. Možda se baš kod njih krije vaša idealan stan za najam. Ako se trenutno kod njih u ponudi ne nalazi nekretnina po vašim kriterijumima, uvek možete da se dogovorite sa agentom da vas pozove kada pronađe stan ili kuću koji odgovaraju vašim zahtevima.

Ovih pet smernica su se pokazale kao sjajan put za pronalazak stana za najam. Jednostavnim koracima obuhvataju izvore i načine pretrage. Ispratite ih i javite nam ukoliko ste otkrili još neki od modela koji vam je olakšao pronalazak nekretnine i pomozite saborcima.

Tekst napisala: Ivana Horvat


Podeli ovaj tekst: